FOLLOW US: facebook twitter

Στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Νεκτάριος Φαρμάκης: Επί τάπητος έργα υποδομών στο δήμο

Ημερομηνία: 05-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99591″ img_size=”full”][vc_column_text]Tα έργα υποδομών που πρέπει να υλοποιηθούν στο δήμο Ανδραβίδα- Κυλλήνης για την ανάδειξη του, ιεραρχήθηκαν και συζητήθηκαν χθες κατά την διάρκεια της επίσκεψης του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη στον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του ο  Δήμαρχος κ.  Γιάννης Λέντζας μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είχαν μια ειλικρινή συζήτηση με τον περιφερειάρχη, τόσο σε έργα υποδομών, όσο και σε έργα τα οποία θα βελτιώσουν τη καθημερινότητα του πολίτη.

«Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει μεγάλες ανάγκες, αυτές τις ανάγκες θέσαμε υπόψη του κυρίου Περιφερειάρχη, όπως είπε και ο ίδιος η Περιφέρεια αποτελεί το πιο εγγυημένο χρηματοδοτικό εργαλείο, για τη πλήρωση και την ανάπτυξη των έργων. Ως δημοτική αρχή έχει ιεραρχήσει δυο, τρία βασικά έργα τα οποία έχει ανάγκη η περιοχή, έχει ανάγκη ο τόπος, τα οποία χρονίζουν. Είναι έργα τα οποία χρειάζονται χρηματοδοτική υποστήριξη. Από εκεί και πέρα σε δεκαπέντε ημέρες που θα βρεθούμε στη Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος θα τα θέσουμε στον κ. Περιφερειάρχη έτσι ώστε να υπάρχουν μελέτες ώριμες, γιατί τα έργα για να γίνουν θέλουν και μελέτες, για να μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε. Έργα όπως για παράδειγμα η ύδρευση της Βουπρασίας που εμφανίζει μεγάλο πρόβλημα αλλά και η ύδρευση γενικά όλου του Δήμου με τεράστια προβλήματα, είναι αυτό που λέω από τη πρώτη στιγμή, είναι αναπλάσεις τοπικών διαμερισμάτων, όπως για παράδειγμα της Μανολάδος, της Κυλλήνης, του Κάστρου, του Νεοχωρίου, και από εκεί και πέρα είναι και κάποιες ασφαλτοστρώσεις, με χαλικοστρώσεις αυτά τα οποία είναι έργα καθημερινότητας που σίγουρα εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους συνδημότες μας».

Από τη πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Βάλαμε τα βήματα τα οποία θα ακολουθήσουμε και τα οποία θα μας δείξουν πως ακριβώς θα κινηθούμε από άποψη προγραμματισμού και συντονισμού, για να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία τόσο του τρέχοντος προγράμματος 2014-2020, όσο και του νέου προγράμματος 2021-2027. Έχω την αίσθηση ότι με τον καλό συντονισμό, και με το πάνω από το τραπέζι διάλογο, θα μπορέσουμε να είμαστε υπεύθυνοι, δημιουργικοί και συνεπείς».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot