FOLLOW US: facebook twitter

Στόχος η ανάπτυξη της Πηνείας μέσα από την συλλογικότητα

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:

Συνάντηση αντιδημάρχου Πηνείας Κ. Αναγνωστόπουλου με τοπικούς φορείς και ενεργούς πολίτες

Με βασικό στόχο και κοινό μέλημά τους την ανάπτυξη της Πηνείας και της ευρύτερης περιοχής, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου αρμόδιου για την Δ.Ε Πηνείας Κώστα Αντωνόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση  πρόεδρων των τοπικών κοινοτήτων και ανθρώπων  που ασχολούνται με την διερεύνηση της περιοχής αναδεικνύοντας τον πλούτο της και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Παρόντες στην συνάντηση εκτός από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ήταν ό Αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας  Γεώργιος Κράλλης, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Ροδιάς Κώστας  Βλασσόπουλος, Κάμπου Κώστας Σπηλιώπουλος, Λάττα Παναγιώτης  Λιακόπουλος, Σιμόπουλου Θεόδωρος Λεωνιδόπουλος, Σκλήβα Νίκος Καραβέλας, ενώ συμμετείχαν ακόμα ο Κώστας Χαβαριώτης ερευνητής ,  ο Χρήστος Λιακόπουλος ενεργός πολίτης και φυσιολάτρης, ο Δημήτρης Καγιάς,  η Γιώτα Κολοβού, ο Νίκος Σπανόπουλος, η Σοφία Ζαχαροπούλου και άλλοι πολίτες ενώ το παρών έδωσε εκπρόσωπος της βουλευτού Ηλείας Δ. Αυγερινοπούλου.

Βασικό στοιχείο της συνάντησης ήταν η αγάπη για την Πηνεία και πώς αυτή θα σηματοδοτήσει την  αναπτυξιακή πορεία της, μέσα από την συλλογικότητα και αναπτυξιακά εργαλεία. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο συζητήθηκε η δημιουργία συλλογικών οργάνων με στόχο την ανάδειξη της κληρονομιάς ,  τού περιβαλλοντικού  ανάγλυφου της και  του πολιτιστικού πλούτου της. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει συνάντηση και με όλους τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων και όλων των φορέων της περιοχής, καθώς το στοίχημα είναι όλοι μαζί, με γνώμονα το «ισχύς εν τη ενώσει» να συμβάλλουν ο καθένας από την δική του πλευρά στην ανάπτυξη και ανάδειξη της Πηνείας με συλλογική δράση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia