FOLLOW US: facebook twitter

Στοχευμένες παρεμβάσεις στη Συνδετήρια Πύργου-Ολυμπίας και Καλού Νερού

Τις εργασίες επέβλεψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Παναγόπουλος

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Εργασίες βελτίωσης σε στοχευμένα σημεία της συνδετήριας οδού των Εθνικών Οδών Πύργου-Ολυμπίας και Πύργου-Καλού Νερού έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, κατόπιν σχετικών αιτημάτων προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου από κατοίκους και οδηγούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο.

Η Υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν οι διορθωτικές παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, κυρίως σε σημεία με πολλές λακκούβες και σοβαρές ζημιές στο οδόστρωμα.

Παρών στη διάρκεια των εργασιών ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παναγόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία διατήρησης του δρόμου σε καλή κατάσταση, καθότι έχει κρίσιμο ρόλο στον κυκλοφοριακό φόρτο του δήμου Πύργου.

«Η συνδετήρια οδός είναι ένα οδικό τμήμα που ενώνει τις δύο Εθνικές Οδούς και το οποίο χρησιμοποιούν συχνά μεγάλα και βαριά οχήματα, αλλά και οδηγοί που μετακινούνται σε όλο τον νομό και θέλουν να αποφύγουν τη διέλευση από το κέντρο της πόλης. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται σε καλή κατάσταση αυτός ο δρόμος και να μην κινδυνεύουν οι διερχόμενοι οδηγοί να υποστούν ζημιά στα οχήματά τους ή ακόμα και με τροχαίο ατύχημα. Για αυτόν τον λόγο, προχωρήσαμε άμεσα σε παρεμβάσεις βελτίωσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται, προκειμένου να κυκλοφορούν με ασφάλεια και άνεση όλα τα οχήματα και ιδιαίτερα οι νταλίκες και τα φορτηγά που χρησιμοποιούν τον δρόμο», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot