FOLLOW US: facebook twitter

Στοχευμένες παρεμβάσεις στο αγροτικό δίκτυο – Εργολαβία 700.000 ευρώ μέσω «ΤΡΙΤΣΗ» από τον δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 27-09-2021 | Συντάκτης:

Τη βελτίωση αγροτικού οδικού δικτύου σε περιοχές με έντονη οικονομική δραστηριότητα δρομολογεί η δημοτική αρχή Πύργου, καθώς προκήρυξε σχετικό διαγωνισμό με προϋπολογισμό 699.980,41 ευρώ με χρηματοδότηση από τις  πιστώσεις του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Τα σημεία στα οποία θα γίνουν οι παρεμβάσεις, είναι ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί στο οξοποιία της ΕΓΚΡΕ, στα Χανάκια, ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί στο συσκευαστήριο βιολογικών προϊόντων «Λαμπρόπουλος» στην αγροτική περιοχή Μυρτιάς – Αγ. Ηλία και ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων  στην αγροτική περιοχή του Γουμέρου.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος, τα σημεία παρέμβασης που επελέγησαν για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εξυπηρετούν τόσο την πρόσβαση σε αγροτικές καλλιέργειες, όσο και τον αναπτυσσόμενο δευτερογενή τομέα της περιοχής που εμφανίζει εξαγωγική δραστηριότητα. Για το λόγο αυτό, επελέγησαν αγροτικοί δρόμοι που εξυπηρετούν μονάδες που επεξεργάζονται, μεταποιούν, συσκευάζουν και εξάγουν τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα της περιοχής.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου του 2021, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών ορίστηκε για τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος