FOLLOW US: facebook twitter

Αναβαθμίζεται μέσω LEADER το Αλιευτικό Καταφύγιο στο Παλούκι

Ημερομηνία: 27-09-2021 | Συντάκτης:
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός από τον δήμο Ήλιδας

Σε τροχιά δημοπράτησης μπήκε η αναβάθμιση του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Παλούκι, καθώς ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, υπέγραψε την προκήρυξη του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, συνολικού προϋπολογισμού 119.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση προβλέπει έργα αναβάθμισης του ευρύτερου χώρου στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παλουκίου, όπως η αντικατάσταση και η επισκευή κατεστραμμένων υλικών (πυρόσβεση, πυλώνες παροχής σκαφών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτροφωτισμού), διαμορφώσεις καθιστικών και παρτεριών και έργα πρασίνου, καθώς και τοποθέτηση συστήματος μπάρας εισόδου.

Το έργο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LEADER που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ολυμπίας (ΑΝΟΛ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014 – 2020», καθώς είχε λάβει θετική αξιολόγηση στον Πίνακα Οριστικής Κατάταξης. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου του 2021.

Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αποκαταστήσει τις σοβαρές φθορές που έχουν προκληθεί τα τελευταία χρόνια και να κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την ουσιαστική αναβάθμιση του Αλιευτικού Καταφυγίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος