FOLLOW US: facebook twitter

Στο Βουκουρέστι δίπλα στον Κολιτσόπουλο ο Δ. Νικολακόπουλος

Ημερομηνία: 15-06-2022 | Συντάκτης:

Στο Βουκουρέστι βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, δίνοντας το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης U17.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε την ελληνική αποστολή, η οποία κατέλαβε την κορυφή της Ευρώπης, με τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, τον 16χρονο πρωταθλητή από τον Πύργο να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης.


Ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την επιτυχία του 16χρονου αθλητή και συνεχάρη τον ίδιο και τον προπονητή του, δηλώνοντας περήφανος για την επάξια εκπροσώπηση της Ελλάδας από έναν αθλητή που προέρχεται από τη Δυτική Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία που έχει, ιδιαίτερα για τους νέους, να έχουν στόχους και οράματα. «Όλοι εμείς που αγαπάμε και στηρίζουμε τον αθλητισμό, οφείλουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των νέων παιδιών και να τα βοηθάμε να κατακτούν τους στόχους τους, αλλά και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε και θα διευρύνουμε την αξία του αθλητισμού και θα συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τις αθλητικές αξίες στις επόμενες γενιές» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.


Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού συνεχάρη και τον 3ο νικητή, Δημήτρη Θάνο, καθώς επίσης και όλη την ελληνική αποστολή, η οποία είχε μια εξαιρετική παρουσία, και ευχήθηκε σε όλους ένα λαμπρό μέλλον.
Σημειώνεται ότι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συναντήσεις με τα μέλη της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πάλης, όπου συζητήθηκε ενδεχόμενη συνεργασία καθώς και φιλοξενία αντίστοιχων διοργανώσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Δ. Νικολακόπουλος με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, Θεόδωρο Χαμάκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος