FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός: Άτυχος στη κλήρωση, αλλά φαβορί κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Ημερομηνία: 15-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στην κλήρωση μιας κι έπεσε με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα η οποία ήταν η πιο δυνατή στο υπογκρούπ. Μεγάλο φαβορί οι «ερυθρόλευκοι», πότε θα γίνουν τα ματς.

Προφανώς και είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Μπήκε στην κλήρωση του 2ου προκριματικού του Champions League έχοντας το μεγαλύτερο ranking. Ομως στην κλήρωση στάθηκε άτυχος γιατί έπεσε με την πιο… ισχυρή των αδύναμων. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα ενώ θα μπορούσε να κληρωθεί είτε με το ζευγάρι Ντουντελάνζ/Τίρανα (έπεσε με την Κλουζ), είτε με το ζευγάρι Μάριμπορ/Σαχτιόρ (έπεσε με την Σέριφ), είτε με ζευγάρι Σάμροκ/Χιμπέρνιαν (κληρώθηκε με τη Λουντογκόρετς).

Εκτός του ότι κληρώθηκε με την καλύτερη ομάδα του υπογκρούπ, ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε μια χώρα που δεν έχει καλή παράδοση, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» στα προκριματικά του Champions League έχουν αποκλειστεί από την Χάποελ Μπερ Σέεβα και στα προκριματικά του Europa League έχουν αποκλειστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού θα γίνει στο Ισραήλ στις 19 ή 20 Ιουλίου με τις καιρικές συνθήκες να μην ευνοούν κανέναν αντίπαλο μιας και τα επίπεδα υγρασίας εκείνο το διάστημα είναι στα ύψη.


Πότε θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός

Το Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Ιουλίου.
Το Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα θα γίνει στις 26 ή 27 Ιουλίου.


Η επόμενη κλήρωση

Πριν από τα ματς όμως ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει και τον επόμενο αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο. Και αυτό γιατί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα γίνει στις 18 Ιουλίου. Εκεί θα μπει το ζευγάρι των «ερυθρόλευκων» με τις υποψήφιες αντιπάλους.


gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος