FOLLOW US: facebook twitter

Στο Νοσοκομείο του Ρίου η Κων/να Πανέτα

Ημερομηνία: 23-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται από προχθές η Δ/ντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα, έπειτα από μια  αιφνίδια και αρκετά σοβαρή περιπέτεια υγείας, με πιθανό ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία η κ. Πανέτα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό,  αλλά στην συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση.

Μάλιστα η Δ/ντρια της Αιμοδοσίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, καθώς την έχει αναλάβει προσωπικά ο Πυργιώτης  Καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιώτης Πολυχρονόπουλος, που φρόντισε και όλες τις λεπτομέρειες της εισαγωγής της στην Κλινική του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Εμείς να ευχηθούμε στην κ. Πανέτα περαστικά και να επιστρέψει σιδερένια κοντά μας και κοντά στους ασθενείς που την έχουν ανάγκη, αφού είναι η «ψυχή» της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου και ο στυλοβάτης όλων των εθελοντών αιμοδοτών του Νομού.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 23/03/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος