FOLLOW US: facebook twitter

Στο «Δρόμο μνήμης για τα θύματα των Τεμπών με τερματισμό στο σημείο «μηδέν»

Ημερομηνία: 27-02-2024 | Συντάκτης:

Από την Ηλεία στα Τέμπη την Κυριακή 3 Μαρτίου

Την  προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου διοργανώνεται ο ««Δρόμος μνήμης για τα θύματα των Τεμπών με τερματισμό στο σημείο «μηδέν», ένα  συμβολικό δρομικό γεγονός το οποίο δεν έχει την συνηθισμένη εικόνα ενός αγώνα δρόμου,  με αφετηρία το 2ο χλμ Λάρισας – Συκουρίου και τερματισμό στο σημείο – «μηδέν» στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν συλλογικότητες και εκατοντάδες πολίτες από όλη τη χώρα.

Ως ένδειξη Αλληλεγγύης αλλά και απαίτησης να αποδοθεί δικαιοσύνη , στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων θυμάτων, η Ανεξάρτητη Ριζοσαπστική Παρέμβαση εκπαιδευτικών Ηλείας, θα βρεθει  στο σημείο «μηδέν» στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα των μελών του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023» και την προσπάθεια τους να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία, ώστε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ- Η τραγωδία των Τεμπών δεν ήταν ατύχημα, ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ!»

Για τον λόγο αυτό και για όποιον πολίτη θελήσει να συμμετάσχει, θα αναχωρήσει λεωφορείο από τον Πύργου την Κυριακή 3/3 το πρωί. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 6946050912


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος