FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Κάθε παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα»

Ημερομηνία: 27-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μίλησε για τη νίκη επί της Μυκόνου και την συνέχεια της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος κέρδισε και την Μύκονο στην Ήλιδα με 85-81, έφτασε τις 14 νίκες σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα της Elite League και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής του Κοροίβου μίλησε μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα στο κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο YouTube και στον Μπάμπη Πλάγο και τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και κάθε παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα.

Αρχικά στην ερώτηση για το πού κρίθηκε το παιχνίδι με την Μύκονο, ο Λιόγας απάντησε: «Είμαστε τυχεροί που η Μύκονος ήρθε στην Αμαλιάδα “λαβωμένη”. Της έλειψαν κάποιοι σοβαροί παίκτες. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξαν πολύ δυνατά και γρήγορα, νομίζω όμως πως στο τέλος είχαμε περισσότερες λύσεις και κερδίσαμε δίκαια».

Όσο για την συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής την χαρακτήρισε πολύ δύσκολη: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα. Είτε πρόκειται να παίξεις με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, το πρωτάθλημα είναι τέτοιο που κρίνεται στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Ο Κόροιβος έχει τώρα μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Ιβανώφειο τον ιστορικό Ηρακλή, με τον οποίο ισοβαθμεί στην 4η θέση και πρόκειται για άλλο ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος