FOLLOW US: facebook twitter

Στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους – Όλοι μαζί για ένα δημιουργικό 2023!

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εργαζόμενοι και Δημοτική Αρχή αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο ανακοινώνει δώρα!

Τις καλύτερες ευχές του για ένα δημιουργικό 2023 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς τους εργαζομένους του Δήμου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στα Λεχαινά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στην Δημοτική Αρχή ευλογημένο και δημιουργικό το 2023. 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του και τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους για τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζόμενους καταβάλλουμε , σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα και ευαισθησία, να  διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον  για τους Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».

Αξίζει να τονιστεί πως ο Δήμαρχος ανακοίνωσε μία ημέρα επιπλέον άδεια για κάθε εργαζόμενο ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, ενώ ο τυχερός εργαζόμενος που βρήκε το φλουρί της πίτας κέρδισε τρεις επιπλέον ημέρες άδειας. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου θα οργανωθεί εκδρομή για όλους τους υπαλλήλους τους Δήμου. 

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ ακόμα παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στον Δήμο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η Βουλευτής Ηλείας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ζωή Αναστασοπούλου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανού, το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής, Πρόεδροι των Κοινοτήτων, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Κυριαζής Π., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας κ. Λαγκαδινός Ν., ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών Αντιπύραρχος κ. Λεβέντης Θ., εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης κ. Ζαβός Χρ., καθώς και ο ιερός κλήρος του Δήμου. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος