FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στον Απόλλωνα Πύργου ο Εμμανουήλ Καραλής

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης αθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, θα πάρει εντός των ημερών μεταγραφή στον Απόλλωνα Πύργου από το σύλλογο της Κηφισιάς στον οποίο ανήκει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η οικογένεια Καραλή έχει άρρηκτους δεσμούς με τον προπονητή του Απόλλωνα, Σάκη Καίσαρη, ο οποίος ανέδειξε ως Πανελληνιονίκη δεκαθλητή τον πατέρα του Εμμανουήλ, Χάρη, και την μητέρα του, Σάρα, ως αθλήτρια όταν ήρθε μικρό κορίτσι από την Αφρική στον Πύργο.  Επιπλέον η στενή φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μελών του Δ.Σ. με την οικογένεια του Καραλή, οδήγησαν στην απόφαση να πάρει μεταγραφή στο σύλλογο του Πύργου. Και μάλιστα αφιλοκερδώς, χωρίς να έχει καμία οικονομική απολαβή ο ίδιος ο αθλητής για να ντυθεί στα χρώματα του Απόλλωνα. Αλλά και ο σύλλογος της Κηφισιάς δεν στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας Καραλή, αλλά και τη μεγάλη διάθεση των ανθρώπων του Απόλλωνα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παγκόσμιο Εμμανουήλ Καραλή.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Πύργο και ήταν φυσικά και δική του επιθυμία να πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα κι έτσι ο πυργιώτικος σύλλογος, που έχει αναδείξει πολλούς μεγάλους αθλητές, θα έχει στις τάξεις του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού στίβου. Ο Καραλής, βέβαια, θα συνεχίσει να προπονείται στην Αθήνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ανδρέα Τσώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας το 2019 έχει αξιολογηθεί στα πρώτα 40 σωματεία της χώρας ανάμεσα σε 330 συνολικά, με τις επιτυχίες που έχει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος