FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στο Παγκόσμιο ο Καραλής-Δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του στο μίτινγκ του Βελιγραδίου

Ημερομηνία: 09-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί 18-20 Μαρτίου στο Βελιγράδι, όπως ανακοίνωσε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ..Μεταξύ αυτών είναι και ο Πυργιώτης άλτης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Καραλής βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα στην Stark Arena για να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Ο 22χρονος αθλητής δεν θέλησε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό κι έτσι επέλεξε να αφήσει τον αγώνα και να συνεχίσει απευθείας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου μπορεί να είναι αριθμητικά μικρή, ωστόσο είναι ιδιαίτερα δυνατή και ικανή να επιστρέψει με διακρίσεις.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας μας και ένα από τα κορυφαία της διοργάνωσης. Ο αθλητής θα συμμετάσχει στους αγώνες με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Με υψηλές προσδοκίες θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και ο Εμμανουήλ Καραλής, που στο προηγούμενο Παγκόσμιο κλειστού ήταν πέμπτος. Ο 22χρονος πρωταθλητής μας διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι σε θέση να πετύχει μεγάλα άλματα, αν αγωνιστεί απόλυτα υγιής.

Με οδηγό την εμπειρία της πέμπτης συμμετοχής θα πάρει μέρος στους αγώνες ο Κώστας Δουβαλίδης στα ψηλά εμπόδια, που σταθερά κυνηγά καλές επιδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ. και η Ειρήνη Βασιλείου είναι οι δύο γυναίκες τις Εθνικής Ομάδας. Η Σπανουδάκη έχει κάνει καλή σεζόν στα 60μ. κι έτσι θέλει μία ανάλογη παρουσία στη διοργάνωση. Η Βασιλείου θα πάρει μέρος στα 400μ., προερχόμενη ωστόσο από έναν τραυματισμό που δεν της επέτρεψε να κάνει νωρίτερα αγώνα στα 400 μέτρα.


Αναλυτικά η ομάδα


Άνδρες

60μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)


Γυναίκες

60μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
400μ.: Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος