FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16: Επτά ηλειακά μετάλλια στη Χαλκίδα

Ημερομηνία: 16-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Δημήτρης Τσαμπάς και Ελπίδα Θεοχαροπούλου επέστρεψαν με χρυσά μετάλλια από τη Χαλκίδα.

 

Πολλές ηλειακές επιτυχίες είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Οι Ηλείοι αθλητές συγκέντρωσαν συνολικά επτά μετάλλια, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους ηλειακούς συλλόγους.

Στο έξαθλο ο 15χρονος Δημήτρης Τσαμπάς του Απόλλωνα Πύργου συγκέντρωσε 4.339 βαθμούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Αλλά και στο πένταθλο, η 15χρονη Ελπίδα Θεοχαροπούλου,  επίσης του Απόλλωνα Πύργου, πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Στον ακοντισμό ο 15χρονος Γιώργος Αναστασόπουλος της Α.Ε. Λεχαινών, με βολή στα 49.73 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στα 2000μ. η Μαρία-Ανθή Βυθούλκα επίσης της Α.Ε. Λεχαινών με επίδοση 6.57.37 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Στο τριπλούν και στο μήκος ο Λάμπρος Κουτσαβίτης του Κοροίβου Αμαλιάδας έκανε επίδοση 12.70μ. και 6.13μ. αντίστοιχα και πήρε δύο χάλκινα μετάλλια.

Τέλος, ο 14χρονος Στέφανος Παπαναγόπουλος της Αναγέννησης Πύργου  πήρε και αυτός χάλκινο μετάλλιο στη δισκοβολία, με ρίψη στα 46.59μ..

Η Ηλιάννα Ηλιοπούλου στα 80μ. με εμπόδια και η Νίκη Ποϊραζίδη στο μήκος, αμφότερες του Απόλλωνα Πύργου,  έμειναν στην 4η θέση των αγωνισμάτων τους και έχασαν για λίγο τα μετάλλια. Αλλά και ο Νίκος Λιάπης της Α.Ε. Λεχαινών ήταν 4ος στο έξαθλο.

Βυθούλκα, Αναστασόπουλος και Λιάπης της Α.Ε. Λεχαινών, με την προπονήτριά τους, Μαρία Σωτηρακοπούλου.

 

Ο Λάμπρος Κουτσαβίτης  πήρε δύο χάλκινα στη Χαλκίδα.

 

Ο Παπαναγόπουλος στο τρίτο σκαλί του βάθρου της δισκοβολίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος