FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Πέμπτος ο Καραλής στο Ντίσελντορφ-Νέα γρήγορη κούρσα από την Δεσπολλάρη

Ημερομηνία: 06-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εμμανουήλ Καραλής έδωσε συνέχεια στην αγωνιστική δράση την Κυριακή στη Γερμανία. Ο 24χρονος Πυργιώτης άλτης του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,55μ. στο μίτινγκ που έγινε στο Ντίσελντορφ και βελτίωσε το φετινό του ατομικό ρεκόρ που ήταν στα 5,52μ. από το μίτινγκ του Λοτζ. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,40μ. που πέρασε με την δεύτερη, συνέχισε με τα 5,55μ. που ξεπέρασε με την πρώτη και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα.  

Ο Καραλής πήρε την 5η θέση στην τελική κατάταξη στο μίτινγκ της γερμανικής πόλης με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ να είναι πρώτος με 5,75μ., ύψος που πέρασε και ο Αμερικανός Σαμ Κέντρικς, ενώ τρίτος ήταν ο Γερμανός Όλεγκ Ζαρνίκελ με 5,65 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας για τον Εμμανουήλ Καραλή είναι προγραμματισμένος για σήμερα στο Τορούν. 

Κοντά στο ατομικό της ρεκόρ η Δεσπολλάρη

Μια ακόμη γρήγορη κούρσα έκανε το Σάββατο η Γεωργία Δεσπολλάρη. Η 20χρονη Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια των 800μ. στο μίτινγκ της Γάνδης τερμάτισε σε 2.05.88 κάνοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση της ζωής της μετά το ατομικό ρεκόρ που είχε σημειώσει στις 20 Ιανουαρίου στο Ντόρτμουντ. Η Δεσπολλάρη πήρε την έβδομη θέση στο σύνολο στον αγώνα της βελγικής πόλης με την Τσίγκε Ντουγκούμα από την Αιθιοπία να είναι πρώτη με 2.01.45. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος