FOLLOW US: facebook twitter

Στις ΔΚ Καλυβίων Μυρτουντίων, Μάχου και Δήμητρας ο Αλέξης Καστρινός

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Τοπικά

Ανανεωμένοι και Ενωμένοι Προχωράμε…

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξιος Αθ. Καστρινός επισκέφθηκε τις ΔΚ Καλυβίων Μυρτουντίων, Μάχου και Δήμητρα  όπου υπήρξε θερμότατη  υποδοχή .
Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τι στοχεύει στην νέα του Δημοτική θητεία στις περιοχές αυτές. Τόνισε ότι κατά την δημοτική του θητεία υλοποίησε και δρομολόγησε σημαντικά έργα και όπου δεν το έπραξε στο βαθμό που έπρεπε σε κάποιες ΔΚ, δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει όσα του προτάθηκαν.

Ανέφερε ότι ο συνδυασμός του  συνεχίζει την περιοδεία του  για να πάνε στο τελικό Αντάμωμα όσο πιο δυνατοί και δυναμικοί γίνεται, να ενημερωθούν οι πάντες για το τι έχει υλοποιήσει στην προηγούμενη θητεία του, τι προγραμματίζει να υλοποιήσει και ποιοι είναι.

Δήλωσε ότι βρίσκεται σε γνώριμα λημέρια, με γνώριμους ανθρώπους, με φίλους, με τις ενδεχόμενες παραλείψεις και λάθη του  στο παρελθόν αλλά  με μια ομάδα ανανεωμένη  και ενωμένη  όσο ποτέ, για να μπορέσει να διεκδικήσει καινούρια πράγματα την νέα δημοτική του θητεία.

Ευχαρίστησε όλους τους Προέδρους, δημοτικούς συμβούλους , υποψηφίους που συνεργάστηκε και τους πολίτες που στήριξαν το συνδυασμό του τα προηγούμενα χρόνια. Επισήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι του συνδυασμού του είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον και είναι ανανεωμένο κατά 80%.
Έκανε αναφορά στα έργα που είχε δρομολογήσει όπως  ο δρόμος Καλύβια προς Θάλασσα , η Διάνοιξη των δασικών οδών που η χρηματοδότηση ήταν από την προηγούμενη δημ αρχή από αυτόν, Αγροτική Οδοποιία , Αναπλάσεις, την Αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Θινών, την χρηματοδότηση που εξασφάλισε για τον Παραλιακό δρόμο 5εκ. ευρώ όπου η παρούσα δημοτική αρχή με τον επικεφαλή της,  ‘’τον άνθρωπο που με μια ματιά στα πεταχτά τα λύνει όλα’’,  δεν κατάφερε να τα κουνήσει, κλπ.

Τόνισε ότι εκτός από τον πρωτογενή τομέα που πρέπει να στηρίξουμε γιατί συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας , ο Τουρισμός είναι αυτός που μπορεί να δώσει ώθηση, θέσεις εργασίας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με έργα υποδομής , αλλαγή χρήσεων γης και επενδύσεις.

Κλείνοντας τους κάλεσε σε έναν καθαρό, υπεύθυνο, ενωτικό και δυναμικό αγώνα.

Επίσκεψη του Αλέξη Αθ. Καστρινού  στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Αθ. Καστρινός επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο.
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα όπως η λειτουργία αλλά και οι ευρύτερες δυνατότητες του Γηροκομείου Καθολικής Γαστούνης, οι οικοδομικές παρεμβάσεις – αποκαταστάσεις που γίνονται και θα γίνουν στις εκκλησίες μας, η αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, η λειτουργία, η επέκταση και η δημιουργία – ίδρυση των κοιμητηρίων, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας καθώς και η χορηγία και τα βοηθήματα από πλευράς Μητροπόλεως στους άπορους συμπολίτες – συνδημότες μας. Κλείνοντας ο  κ. Καστρινός ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia