FOLLOW US: facebook twitter

Στις 21 Μαΐου ανεβάζουμε την Ηλεία Ψηλά!

Ημερομηνία: 18-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μαζί ξεκινήσαμε

Όλοι εσείς με αγκαλιάσατε, με στηρίξατε, μου χαρίσατε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Αυτό δεν το ξεχνώ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Έδωσα μάχες για την Ελλάδα, για την Ηλεία, για το ΠΑΣΟΚ. Για να είστε περήφανοι για την επιλογή σας.

4 χρόνια δράσης ο αγώνας για την Ηλεία

Η Ηλεία να πάρει τη θέση που της αξίζει! Ηλεία Ψηλά, όχι στα τάρταρα, που την καταδίκασαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάχη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει, δεν δίνει εξηγήσεις, λέει μόνο ότι “δεν ήξερε”. Το ΠΑΣΟΚ, δεν σταματά τον αγώνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

4 χρόνια δράσης. Η μάχη για την προστασία των ευάλωτων

Με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπάρξει ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, δίκαιο φορολογικό σύστημα, εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια, αναγέννηση του ΕΣΥ, αξιοπρεπείς συντάξεις, δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες, στήριξη των αγροτών.

4 χρόνια δράσης. Ο αγώνας για όλη την Ελλάδα

Καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Η χώρα μας θα πρέπει με σαφήνεια να επαναλάβει την πάγια εθνική της θέση και να ζητήσει την επιβολή κυρώσεων αν η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Με εθνική ενότητα και ενίσχυση της ενεργητικής μας διπλωματίας και της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεών μας.

Στις 21 Μαϊου ανεβάζουμε την Ηλεία ψηλά!

Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Η Ηλεία αξίζει περισσότερα.

Είναι στο χέρι μας!

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Η ΗΛΕΙΑ ΨΗΛΑ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος