FOLLOW US: facebook twitter

Στην τελική ευθεία η επένδυση για το μεγάλο συνεδριακό κέντρο της Aldemar στην Σκαφιδιά

Ημερομηνία: 09-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του μεγάλου συνεδριακού κέντρου Ilis congress Hall, του ομίλου Aldemar Resorts, στην Σκαφιδιά της Ηλείας, με ορίζοντα λειτουργίας το Φθινόπωρο. Πρόκειται για μια επένδυση που θα “αγγίξει” τα 8 εκατομμύρια ευρώ και θα δώσει νέες προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας μεγάλα διεθνή συνέδρια, ενώ θα υπάρξουν όλες οι δυνατότητες και για επέκταση της τουριστικής περιόδου.


Πιο αναλυτικά, το Ilis congress Hall, θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Συνεδριακός – εκθεσιακός – πολυχώρος εκδηλώσεων συνολικής επιφάνειας 8000τμ με υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, υπόγειο και υπέργειο πάρκινγκ συνολικής δυναμικότητας 400 οχημάτων και συνοδευτικούς χώρους δεξιώσεων και γευμάτων.
  • Οι αίθουσες θα μπορούν να φιλοξενούν από 50 ως και 1100 άτομα με συνολική δυναμικότητα ως και 3000 άτομα σε παράλληλες εκδηλώσεις. Χάρη στην δυνατότητα διαρρύθμισης του χώρου ικανοποιούνται όλες οι ενδεχόμενες εκθεσιακές ανάγκες.
  • Οι αίθουσες είναι ως επί το πλείστο υπέργειες και με φυσικό φωτισμό, ενώ θα παρέχουν και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό.
  • Αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο συνεδριακό της Δ. Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα.
  • Η φόρτωση και εκφόρτωση του χώρου εκδηλώσεων είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού έχει προβλεφθεί ράμπα για οχήματα μέχρι και τους χώρους φιλοξενίας των εκδηλώσεων.
  • Το συνεδριακό είναι ενεργειακά αυτόνομο, αφού στη στέγη του φιλοξενεί φωτοβολταϊκό πεδίο 1Μw, ενώ είναι σύμφωνο με τις σύγχρονες τάσεις για μόνωση και ενεργειακή εξοικονόμηση.
  • Υπόγειο υπερσύγχρονο parking και αίθουσες αποθήκευσης βαλιτσών, υλικών, κ.λπ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ολοκληρώνεται σε μια περίοδο που οι απομακρυσμένες συναντήσεις και εκθέσεις γνωρίζουν άνθηση και φιλοδοξεί να γίνει το hub σε μια περιοχή της χώρας που, με τον νέο οδικό άξονα, το νέο λιμάνι της Πάτρας και το αεροδρόμιο του Αράξου, αποκτά ιδιαίτερη δυναμική, καθώς βρίσκεται στην καρδιά του Ηλιακού κάμπου – του πλέον εύφορου κάμπου της Ελλάδας και 25 χλμ από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Επιπροσθέτως βρέχεται από το Ιόνιο και συνδέεται με την Αδριατική και βέβαια ξενοδοχειακά εξυπηρετείται από το Mega resort Olympian Village***** του ομίλου Aldemar, συνολικής δυναμικότητας 682 δωματίων και σουιτών, που περιλαμβάνει 15 εστιατόρια και μπαρ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.Ο Όμιλος Aldemar είναι γνωστός για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει πάνω από 30 χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot