FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ιωάννα Βαλιανάτου τα “ηνία” του Συλλόγου Γυναικών Σαβαλίων

Ημερομηνία: 05-03-2024 | Συντάκτης:

-Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ανανεωμένο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Σαβαλίων “Η Αναγέννηση”, μετά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, με τη νεαρή Ιωάννα Βαλιανάτου να αναλαμβάνει τη θέση της προέδρου.

Το νέο Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα την Κυριακή και αναλυτικά η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

  1. Βαλιανάτου Ιωάννα – Πρόεδρος
  2. Σπυροπούλου Σοφία – Γραμματέας
  3. Δημακοπούλου Γιώτα – Ταμίας
  4. Νταλαμάρα Ελένη – Αντιπρόεδρος
  5. Μπουγονικολού Βάσω – Υπεύθυνη Επικοινωνίας
  6. Σμυρνή Ασπασία – Τακτικό μέλος
  7. Κολοκατίνη Φιλιώ – Τακτικό μέλος

Μετά την εκλογή της στη θέση της προέδρου η Ιωάννα Βαλιανάτου, δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη που με τίμησαν με τις ψήφους τους. Είμαστε σχετικά ένας μικρός σύλλογος αλλά η ομάδα μας έχει μεγάλη επιθυμία και διάθεση για προσφορά και δράσεις . Ευχαριστούμε πολύ την  προηγούμενη Πρόεδρό μας, την Ελένη Νταλαμάρα, για όσα προσέφερε στο Σύλλογο με ζήλο και προσωπική δουλειά ακούραστα, σχεδόν δέκα χρόνια, και εύχομαι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε άριστα και από τη νέα της θέση . Ως νέο Δ.Σ. θα δουλέψουμε όσο μπορούμε και όσο μας επιτρέπεται για το χωριό μας και θα προσπαθήσουμε να παρακινήσουμε κι άλλες γυναίκες να ενταχθούν στην ομάδα μας. Κλείνοντας παίρνοντας αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας που πλησιάζει θα δανειστώ τη φράση του Φ. Ντοστογιέφσκι «Οι γυναίκες είναι ικανές από το μηδέν  να κάνουν το παν» και θα ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες να έχουν υγεία , να στηρίζουν η μία την άλλη και να πιστεύουν στον εαυτό τους. Και ίσως έτσι κάτι να αλλάξει..».

Ο Σύλλογος γυναικών Σαβαλίων, που έχει ενεργή δράση και παρουσία τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει ότι η αγάπη για τον τόπο σου και η διάθεση για προσφορά, μπορούν να αναδείξουν και ένα σχετικά μικρό χωριό.

Οι ενεργοί πολίτες είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά και οι σύλλογοι είναι ενεργά κύτταρα των τοπικών κοινωνιών και δίνουν ελπίδα. Ο τόπος άλλωστε δεν αλλάζει από μόνος του, αλλάζει μόνο όταν θέλουν οι ίδιοι οι πολίτες να κάνουν τη διαφορά.

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος