FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στον Παναθηναϊκό ο Μεϊντή

Ημερομηνία: 04-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αμαλιαδίτης αθλητής του στίβου, Δημήτρης Μεϊντή, πήρε μεταγραφή από τον Κόροιβο στον Παναθηναϊκό και ο ιστορικός σύλλογος ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης την μεταγραφή. Ο Μεϊντή είναι ένας εξαιρετικός δρομέας μεσαίων αποστάσεων με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του σε πανελλήνιο επίπεδο και όπως δήλωσε ο ίδιος το να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ήταν όνειρό του.

Η ανακοίνωση του Π.Α.Ο. αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μεϊντή για το τμήμα στίβου το 2024. Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τον Δημήτρη Μεϊντή. Ο ελπιδοφόρος αθλητής που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κόροιβου Αμαλιάδας έχει …ειδικότητα τα 800μ. ενώ έχει αγωνιστεί και στα 1500μ.. Ήταν 5ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 800μ. ενώ το 2020 ήταν 6ος στα 800μ. ανοιχτού στίβου. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον αγώνα Run Greece Πατρα και τη δεύτερη θέση στον τελικό run Greece.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Μεϊντή ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος με τεράστια ιστορία. Ήταν όνειρο μου από μικρό παιδί να αγωνιστώ με το τριφύλλι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τα πράσινα χρώματα του αγαπημένου μου Παναθηναϊκού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia