FOLLOW US: facebook twitter

Στη Λαϊκή με πωλητές και καταναλωτές του Πύργου ο Λευτέρης Βαρουξής

Ημερομηνία: 28-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή

Την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των μικροπολιτών και των εμπόρων της Λαϊκής Αγοράς την οποία επισκέφτηκε στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Ξυστρή στον Πύργο, είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Βαρουξής.

Μίλησε με τον επαγγελματικό αυτό κλάδο, ο οποίος του μετέφερε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για το μέλλον της Λαϊκής Αγοράς, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε πάνω στις τιμές, στην ποιότητα των προϊόντων και στις σχέσεις των πολιτών με την ίδια τη Λαϊκή Αγορά.

Ο Λευτέρης Βαρουξής επεσήμανε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να εμπιστεύονται τα τοπικά μας προϊόντα, να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνετε στους χώρους της Λαϊκής Αγοράς και παράλληλα με τη στήριξη του τοπικού μας εμπορίου να έρχεται συνδυαστικά και η στήριξη των μικροπωλητών σε αυτούς τους χώρους.

Με τους εμπόρους και τους μικροπωλητές εξάλλου, πέρα από τα θέματα των τιμών και της διάθεσης των ποιοτικών προϊόντων, συζητήθηκαν και ζητήματα λειτουργικά του συγκεκριμένου χώρου, καθώς οι μικροπωλητές έβαλαν θέματα σε σχέση με την αδειοδότηση, την τάξη που πρέπει να επικρατεί και την οργάνωση στο χώρο εργασίας τους, καθώς και θέματα που γενικότερα αφορούν την προστασία και υγιή λειτουργία σε ένα τέτοιο χώρο.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με πολίτες-καταναλωτές, από τους οποίους ενημερώθηκε για το πόσο ικανοποιημένοι είναι ή όχι από τις τιμές που βρίσκουν στους συγκεκριμένους χορούς, όπως και για τον τρόπο εξυπηρέτησής τους από τις Λαϊκές Αγορές. Ειδικότερα ωστόσο, επεσήμανε ότι είναι διατεθειμένος ο ίδιος να βοηθήσει όπως και όπου μπορεί, σε συνεργασία και με την τοπική αυτοδιοίκηση, για την αντιμετώπιση θεμάτων ή δυσκολιών που υπάρχουν σε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τις Λαϊκές μας Αγορές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος