FOLLOW US: facebook twitter

Στη γειτονιά των αγγέλων η 23χρονη φοιτήτρια

Ημερομηνία: 18-02-2024 | Συντάκτης:

-Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η Αμαλιάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Κυριακής το χαμογελαστό κορίτσι

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι, μια ολόκληρη πόλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Κυριακής την 23χρονη φοιτήτρια από την Αμαλιάδα, που με το ξαφνικό φευγιό της σκόρπισε απέραντη θλίψη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας, που ήταν κατάμεστος από κόσμο όχι μόνο από την Αμαλιάδα αλλά και από τα χωριά του δήμου Ήλιδας και ολόκληρο το νομό, και τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα και τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκκλησία και το κοιμητήριο της Φραγκαβίλλας.

Ο πόνος βουβός, οι κάτοικοι του δήμου συγκλονισμένοι. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή της, αλλά και όλοι οι συγγενείς και φίλοι, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το κορίτσι τους.

Η 23χρονη βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων και το χαμόγελό της θα φωτίζει τον Παράδεισο.

Η είδηση του θανάτου της, το βράδυ της Παρασκευής, έσκασε σαν βόμβα στην Αμαλιάδα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαρούμενο κορίτσι, η 23χρονη φοιτήτρια του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της. Ένα αναπάντητο «γιατί» πλανάται στα χείλη όλων και με το αναπάντητο αυτό «γιατί» τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Η οικογένεια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμαλιάδα, είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή, όπως ήταν και η 23χρονη.

ΟΙ γονείς της ήταν αυτοί που τη βρήκαν απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι που διέμενε στην Πάτρα, αφού δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έσπευσαν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα να δουν εάν ήταν καλά η κόρη τους. Και εκεί έζησαν την πιο τραγική στιγμή της ζωής τους.

Οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή στην αυτοχειρία, καθώς είχε αφήσει σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή της, αν και τίποτα στη συμπεριφορά της δεν προμήνυε αυτή την τραγωδία.  

Ίσως εκεί κρύβονται οι απαντήσεις που αναζητά και η οικογένεια, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, η λαμπερή, χαμογελαστή, γλυκιά 23χρονη, ‘ταξίδεψε’ μακριά τους και εκτός από την οικογένεια, η Αμαλιάδα έχασε άλλο ένα δικό της παιδί, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Η εφημερίδα “Πρωινή” εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της, δύναμη και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot