FOLLOW US: facebook twitter

Στη φάκα κλέφτες και κλεπταποδόχοι: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για πληθώρα κλοπών, αναζητείται και έκτο-Βρέθηκαν πολλά από τα κλοπιμαία

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”78512″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες όχι μόνο των δύο διαρρήξεων και μιας απόπειρας προχθές στα χωριά Πράσινο και Κατσαρού, αλλά συνολικά 27 περιπτώσεων στον Πύργο και άλλες περιοχές τον τελευταίο μήνα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα, τέσσερις διαρρήκτες και ένας κλεπταποδόχος που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί ενεχυροδανειστήριο στο Νομό. Από αυτούς έχουν συλληφθεί οι τρεις διαρρήκτες και ο κλεπταποδόχος και αναζητείται ο τέταρτος της σπείρας.

Οι άντρες που σε μια περίπτωση είχαν γίνει αντιληπτοί προχθές, συνελήφθησαν χθες από τους άντρες της Ασφάλειας. Όμως οι αστυνομικοί έφτασαν και στην ανεύρεση των κλοπιμαίων, συλλαμβάνοντας και τον κλεπταποδόχο. Οι διαρρήκτες πουλούσαν τα κοσμήματα από τη λεία τους σε αυτόν για να πάρουν «ζεστό χρήμα». Οι αστυνομικοί στον έλεγχο που έκαναν στο πλαίσιο των ερευνών τους, βρήκαν το μεγαλύτερο μέρος από τα κοσμήματα – των δύο τελευταίων κλοπών – σε καλή κατάσταση και τα παρέδωσαν στους κατόχους τους. Στη λεία των δραστών ήταν ακόμα χρηματικά ποσά, όπως σε μια περίπτωση προχθές στον Πύργο το ποσό των 600 ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών όμως συνελήφθη και συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δραστών, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της σπείρας που λυμαινόταν την ευρύτερη περιοχή για αρκετό καιρό. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως παρακολουθούσαν από την αρχή τη δράση τους αναζητώντας στοιχεία για τη σύλληψή τους, ωστόσο τα προχθεσινά «χτυπήματα» άφησαν τους δράστες εκτεθειμένους, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Ευχαριστίες

Ο Γιάννης Λελεδάκης και η Αρετή Στασινοπούλου που ήταν εκ των θυμάτων των διαρρηκτών, μέσω της εφημερίδας μας εκφράζουν δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες τους, στο πρόσωπο του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας κ. Μαρτζάκλη, του διοικητή και των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, τη σύλληψη των δραστών και τον εντοπισμό των κλοπιμαίων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot