FOLLOW US: facebook twitter

Σταύρος Ψαρόπουλος: «Αμφιβάλλω αν θα τελειώσουν ακόμα και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα»

Ημερομηνία: 12-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μίλησε για το lockdown στο ποδόσφαιρο

 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Σταύρος Ψαρόπουλος, o οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι και ο επόμενος ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον συνεργάτη του Sportlesvos.gr, Γιώργο Μαρμαλέκα και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, μεταξύ αυτών και για το lockdown στο ποδόσφαιρο, αν και πότε περιμένει να υπάρξει επανεκκίνηση.

Ο κ. Σταύρος Ψαρόπουλος, ο οποίος ηγείται πολλά χρόνια τώρα της ΕΠΣ Λέσβου, είπε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε όλοι μας από το καλοκαίρι ότι ο επόμενος χρόνος και ο επόμενος χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για όλους τους Έλληνες και για όλο τον κόσμο. Επομένως θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενα όλα αυτά που γίνονται. Τα πράγματα δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν είναι ευνοϊκά για να έχουμε ελπίδες μεγάλες. Εύχομαι αυτό το lockdown των 3 εβδομάδων να δώσει τη δυνατότητα να φανούν κάποια θετικά αποτελέσματα, όλοι μας να καταλάβουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι, είτε έχουμε αυτή την άποψη είτε την άλλη, μερικοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, δικαίωμά του να πιστεύει ό,τι θέλει ο καθένας, αλλά δεν είναι δικαίωμά του να με αντιμετωπίζει ως έναν που δεν νοιάζεται αν θα κολλήσω ή δεν θα κολλήσω. Για τον εαυτό του ας κρατήσει ό,τι θέλει, για τους άλλους όμως δεν έχουμε δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς το τι μέλλει γενέσθαι.

Νομίζω ότι δύσκολα θα βγούμε από αυτή την ιστορία και αμφιβάλλω αν θα τελειώσουν ακόμα και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η Super League 2 και η Football League δεν άρχισαν καν. Θα φτάσουμε στις 30 Νοεμβρίου, όπου πρέπει να τους δοθεί ένα διάστημα να κάνουν προπονήσεις για να ξαναρχίσουν, άρα πάει ο Δεκέμβρης διότι έχουμε και τις γιορτές. Τώρα, αν πιστεύει κανείς ότι από Γενάρη μέχρι δεν ξέρω εγώ πότε, μπορεί να τελειώσει πρωτάθλημα, ακόμα και με λίγες ομάδες όπως είναι, θεωρώ ότι μάλλον δεν τα βλέπει τα πράγματα ρεαλιστικά, αλλά συναισθηματικά. Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι πως η ιστορία αυτή θα τραβήξει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και νομίζω πως εύκολο θα είναι η απόφαση της Κυβέρνησης να λέει lockdown, κλείνω το ποδόσφαιρο, κλείνω τις συγκοινωνίες, κάνω αυτό κι αυτό για να σώσω τον κόσμο. Ε, αυτό θα έχει επίπτωση, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στα πάντα. Εύχομαι στο τέλος του μήνα να φτάσουμε κάπου εκεί στα 300 που θέλουμε να δούμε δείγματα την ημέρα, για να πούμε ότι πάμε καλά και από κει και πέρα να προσέχουμε βέβαια και να μην είμαστε αιθεροβάμονες κατά κάποιο τρόπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος