FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Ψαρόπουλος νέος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

Ημερομηνία: 12-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. στις εκλογές της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που μετά την αναβολή θα γίνουν στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο 69χρονος παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι επί 31 χρόνια Πρόεδρος της νησιώτικης ΕΠΣ. Είναι ειδικότερα Πρόεδρος από το 1989 ως σήμερα. Είναι συνταξιούχος δάσκαλος, έχει δε διατελέσει αντινομάρχης Λέσβου, ανήκει στο κόμμα της Ν.Δ. κι έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. το 1997, 2014, 2017. Είναι ο εκλεκτός των Μελισσανίδη, Σαββίδη, παρότι φίλος του Ολυμπιακού! Λογικά, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος, διότι δύσκολα θα υπάρξει, κατά τα φαινόμενα, άλλος υποψήφιος, εκτός κι αν κάποιος θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του!

*Ο Ψαρόπουλος είναι μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων και πριν τρία χρόνια είχε διαφωνήσει με τη συγκρότηση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα με την ένταξη των ομάδων της Ηλείας-Αχαΐας στον όμιλο με τις ομάδες της Δωδεκανήσου και είχε παραιτηθεί!

 

Ο Άρης για εκλογές της Ε.Π.Ο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε άλλη τοπική εφημερίδα ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, ρωτήθηκε και για τις εκλογές της Ε.Π.Ο. και είπε γι’ αυτές: «Είναι νωρίς και άτοπο να μιλάμε για εκλογές, αν δεν δούμε τις τάσεις που θα διαμορφωθούν. Τότε και μόνο θα πάρει θέση και η ΕΠΣ Ηλείας, όπως κάνει πάντα». Βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αφού λάβετε υπόψη πως από τις 29 Οκτώβρη είναι γνωστό πως ο Ψαρόπουλος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος.

 

Πενήντα διαιτητές

Χρειάστηκε να έρθει το τέλος του Οκτώβρη, ώστε να αρχίσει και το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και να δούμε το πλείστο των διαιτητών να ορίζεται. Η τύχη τους αγνοείτο επί μήνα και. Ουδείς γνώριζε πού ήταν. Πιθανώς άλλοι δεν είχαν περάσει τα τεστ (αγωνιστικά), άλλοι δεν είχαν γράψει στις εξετάσεις. Γίνονται όμως αυτά, γι’ αυτό έπεσε μεγάλη καραντίνα. Και ω του παραδόξω θαύματος βγήκαν όλοι στο προσκήνιο.

*Από την αγωνιστική έλειψαν ορισμένοι, άγνωστο γιατί, αφού η Επιτροπή Διαιτησίας δεν ενημερώνει π.χ. τους κωλυομένους κι όχι τους τιμωρημένους! Υπάρχουν περίπου 50 διαιτητές και χρειάζονται 45 για να καλυφθούν τα παιχνίδια. Πάντοτε θα υπάρχουν και οι κωλυόμενοι. Πάντως μας λείπουν ορισμένα ονόματα που τα ψάχνουμε…

 

Περισσεύουν οι βοηθοί

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σημειώσουμε πως οι διαιτητές που στηρίζουν είναι μόνον 17 μαζί με αυτούς που τους όρισαν στη Β΄ +Γ΄ τοπική. Από αυτούς χρησιμοποιούνται στην Α΄ Κατηγορία μόνον έντεκα, εκ των οποίων δύο περιστασιακά, έχοντας ένα παιχνίδι (Παρασκευόπουλος, Βλάχος). Οι βοηθοί είναι πολλαπλάσιοι (28 τον αριθμό). Αυτοί δεν σφυρίζουν.

*Από τους διαιτητές στην Α΄ Κατηγορία τα πιο πολλά παιχνίδια έχουν κάνει οι Παναγόπουλος, Γκατζόπουλος (από επτά).

 

Δεν θα μάθουμε ποτέ

Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε στη Ν.Μανωλάδα (Δόξα-Νίκη). Τα έκαναν μαντάρα οι Γκατζόπουλος, Καραλής ή τελικά πήραν τη σωστή απόφαση που υπέδειξε ο βοηθός; Ούτε και ο Στέλιος Κυριακάκης ξέρει, γιατί αποκλείεται ως παρατηρητής να ήταν στην ευθεία! Βλέπετε το τοπικό δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει βίντεο!

 

Από δύο

Τέσσερις διαιτητές πήραν από δύο παιχνίδια αυτή τη φορά. Ήταν οι Βασίλης Τσάκαλης, Γεωργόπουλος, Παναγόπουλος και Σφυρής. Τώρα πώς βγάζουν τα παιχνίδια ένας Θεός ξέρει!

 

Με τον Κυριάκο

Στις 12 του Δεκέμβρη θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ, ανήμερα του Αγ. Σπυρίδωνος. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι άλλαξαν τόπο. Προτίμησαν αντί του ξενοδοχείου στη Βουλιαγμένη, πιο κεντρικά στο «Divani». Μαζί με τον Πρόεδρο Άρη, που πηγαίνει εξ οφίτσιο, αναπληρωματικός θα είναι ο Κυριάκος, εκ Χειμαδιού ορμώμενος, στενός και πιστός συνεργάτης και εξ απορρήτων, με ειδικές αποστολές εκάστοτε!

 

Απογοήτευση

Πολλή απογοήτευση έχει πέσει στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Ηλείας. Παράγοντες, παίκτες, προπονητές που έχει ακουστεί η γνώμη τους για τη διακοπή των πρωταθλημάτων μοιρολατρικά πιστεύουν πως η περίοδος τελείωσε. Εγώ δεν έχω την ίδια γνώμη. Κάποτε θα μπούμε στα γήπεδα. Το πότε δεν μπορώ να υπολογίσω!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος