FOLLOW US: facebook twitter

Στάθης Καννής: Έμπρακτη στήριξη στον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”66023″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός είναι η ομάδα της πόλης μας και κάθε δημοτική αρχή οφείλει να βοηθά έμπρακτα την αθλητική της δραστηριότητα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλο το φάσμα του ομαδικού και ατομικού αθλητισμού. Η απουσία εκπροσώπου της δημοτικής αρχής από την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, διότι δεν περιμέναμε περισσότερο σεβασμό από μια δημοτική αρχή που δεν δίστασε να βάλει σκουπίδια δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, αδιαφορώντας για τους δεκάδες αθλητές που προπονούνται καθημερινά.

Στηρίζουμε τη δύσκολη και αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Πανηλειακού τα τελευταία χρόνια, για να έχει αξιόλογη παρουσία στη Γ’ Εθνική, και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε εμπόριο «πανηλειακοφροσύνης» για να αποδείξουμε το ενδιαφέρον μας προς την ομάδα.

Ο Πανηλειακός έχει ανάγκη από μια δημοτική αρχή που θα αναβαθμίσει αισθητά τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου (χλοοτάπητας, ταρτάν στίβου, κερκίδες) και θα παρέχει ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές στους αθλητές και στο κοινό του δήμου μας.

Την ίδια στιγμή που δεκάδες δήμοι, όπως του Πηνειού, των Καλαβρύτων, της Μεσσήνης, της Τρίπολης, κ.ά., βελτιώνουν τα γήπεδά τους με χρηματοδότηση είτε από την Περιφέρεια είτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Πύργος είναι ουραγός και σε αυτόν τον τομέα.

Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν ζωτική υποδομή για τους δημότες μας, ιδιαίτερα για τη νεολαία μας, για αυτό και είναι προτεραιότητα για την παράταξή μας. Στις 26 Μαΐου βάζουμε τα πρώτα θεμέλια για την πρόοδο του δήμου Πύργου.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στηρίξουμε έμπρακτα τον Πανηλειακό μας

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αποκτήσουμε στάδιο σύγχρονο και ασφαλές

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία μας

Στάθης Καννής,

Δικηγόρος

Υποψήφιος δήμαρχος Πύργου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot