FOLLOW US: facebook twitter

Στα Τέμπη ο Αλ. Τσίπρας: “Ανείπωτη τραγωδία –Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης”

Ημερομηνία: 02-03-2023 | Συντάκτης:

Για «αδιανόητη τρααγωδία» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προσθέτοντας πως η συζήτηση για τις ευθύνες θα γίνει στην ώρα της.

«Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης. Οι εικόνες που είδα ήταν συγκλονιστικές. Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα παιδιά» ανέφερε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε λέγοντας: «Τούτη την ώρα που ακόμη μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους».

«Θέλω μόνο να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αίμα για τους τραυματίες

Στην συνέχεια μετά τον τόπο του δυστυχήματος, ο Αλ. Τσίπρας μετέβη στο νοσοκομείο της Λάρισας που έχουν μεταφερθεί τραυματίες, εγκαυματίες αλλά και οι σοροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση των τραυματιών, πολλοί από τους οποίους είναι νέα παιδιά. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος για να περιθάλψουν τους τραυματίες και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο της Λάρισας ο κ. Τσίπρας συνάντησε συγγενείς τραυματιών, αλλά και συγγενείς και γονείς θυμάτων, στους οποίους εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια

Πριν αναχωρήσει ο κ. Τσίπρας από τη Λάρισα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για έκτακτη αιμοδοσία για την βοήθεια των τραυματιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος