FOLLOW US: facebook twitter

Στ. Νάστος: «Δίκαιη η παραμονή του Α.Ο. Κάστρου»

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Κάστρου παρέμεινε στην Β΄ κατηγορία, ύστερα από την επικράτηση επί του Ηλειακού Βαρθολομιού στα πλέι-άουτ με δύο νίκες και μία ήττα. Οι «μελανόλευκοι» του Κάστρου, που απαρτίζονται κατά μεγάλο ποσοστό από Καστρινούς παίκτες (μόλις δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι από την περιοχή του Κάστρου), έκαναν μεγάλο αγώνα και παρέμειναν στην κατηγορία κόντρα στα προγνωστικά.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου είχαν στον πάγκο τους τον Σταύρο Νάστο από τη Μυρσίνη και με 2 νίκες-5 ήττες πήγαν στα πλέι-άουτ με πλεονέκτημα έδρας, το οποίο κέρδισαν μόλις την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Και όπως φάνηκε αποδείχτηκε πολύ σημαντικό στη μάχη των πλέι-άουτ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Σταύρος Νάστος, μέσω ανάρτησής του χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή της ομάδας του και ευχαρίστησε την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.Κ.. Ο Σταύρος Νάστος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά και το τέλος των αγώνων μπαράζ με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του νόμου, τον Ηλειακό Βαρθολομιού, κατάφερε η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία πέρα για πέρα δίκαια πιστεύω. Σε όλη την σειρά αγώνων ήμασταν καλύτεροι και τα παιδιά πήραν αυτό που άξιζαν… Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλειακό Βαρθολομιού για τον αγώνα που έκαναν για την ομάδα τους. Θεωρώ ότι o Ηλειακός βάσει της ιστορίας του πρέπει να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία…

Τώρα, για την δική μας ομάδα, πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Α.Ο.Κ. που πίστεψαν σε μένα… Όλα τα παιδιά της ομάδας, αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές σε αυτούς αξίζουν τα πιο πολλά εύσημα, τον κόσμο του Κάστρου που δεν τον έχουν ούτε ομάδες Α΄ κατηγορίας. Τέλος, την ηλειακή διαιτησία παρόλο που στο δεύτερο ματς αδικηθήκαμε και θα είχαν τελειώσει από εκεί τα μπαράζ. Έδειξαν ότι μπορούν να είναι ποιοτικοί όταν θέλουν… Καλή επιτυχία σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν μπαράζ».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia