FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από όλους»

Ημερομηνία: 09-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μιλά για το δύσκολο αλλά όχι αδύνατο στόχο της παραμονής στη Γ΄ Εθνική

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για να μείνει ζωντανός μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της παραμονής στη Γ΄ Εθνική και γι’ αυτό το λόγο προσελήφθη στην τεχνική ηγεσία ο έμπειρος όσο και ικανότατος, Σπύρος Αντωνόπουλος (μετά από πρωτοβουλία του δραστήριου παράγοντα της ομάδας, Ανδρέα Νικολακόπουλου, επικεφαλής της εταιρείας Dedalos Security), ο οποίος ξέρει καλά τα κατατόπια στον Πανηλειακό, όντας ο προπονητής που έφερε την ομάδα ξανά στις εθνικές κατηγορίες, τη σεζόν 2016-2017, με την άνοδο από την Α1 Ηλείας στη Γ΄ Εθνική.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ήρθε στον Πανηλειακό, παίρνοντας ως δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά με 5-6 ποδοσφαιριστές. Οι τρεις είναι αυτοί που γράψαμε και χθες, οι ξένοι του Αστέρα, ο επιθετικός Ντάνιελ Έλιοτ, ο κεντρικός αμυντικός Φερνάντεζ και ο κεντρικός μέσος Ντίαζ. Τρεις καλοί ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί ξανά σε εθνικές κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ. Σε αυτούς θα προστεθούν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, με έναν ακραίο αμυντικό κι ένα εξτρέμ να είναι ψηλά στη λίστα των μεταγραφών.

«Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο»

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος μίλησε χθες στην «Πρωινή» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στον Πανηλειακό και ανέφερε πως πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια απ’ όλους για να επιτευχθεί η παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο 46χρονος τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Γίνεται μια προσπάθεια από τη Διοίκηση να υπάρχει ενεργοποίηση σε πολλά μέτωπα, για να διεκδικήσει η ομάδα μέχρι τέλους την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Είναι δύσκολη υπόθεση η παραμονή, ο Πανηλειακός βρίσκεται στο -6 και πρέπει να γίνει υπέρβαση απ’ όλους. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο και γι’ αυτό θα παλέψουμε».

Στην ερώτησή μας για το πλάνο που υπάρχει πλέον και τη μεταγραφική ενίσχυση που είναι απαραίτητη, ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, απάντησε: «Είναι δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να παλέψουμε μέχρι τέλους. Υπάρχουν οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα και η προσπάθεια ενίσχυσης θα συνεχιστεί. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, αλλά θα πρέπει να δυναμώσει μεταγραφικά για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Όπως προείπα, είναι δύσκολο αλλά χρειάζεται υπερπροσπάθεια απ’ όλους σε όλους τους τομείς, για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Λούσκο και μαζί με τον Χρήστο Παπαζώη, που συνεχίζουν στο τεχνικό τιμ, όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον Πανηλειακό. Πρώτο ματς για το νέο ερυθρόλευκο τεχνικό, ο Πανγυθεατικός, την προσεχή Κυριακή στο Στάδιο Πύργου, και άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος