FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια, διορθώνουμε τα λάθη μας»

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού δεν κατάφερε να επιστρέψει με βαθμολογικό όφελος από τη Ρόδο με αντίπαλο το Φοίβο Κρεμαστής, έχοντας και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Αντωνόπουλος, δήλωσε πως η Νίκη συνεχίζει την προσπάθεια, διορθώνει τα λάθη της και έχει πίστη ότι θα ευοδωθεί η δουλειά της: «Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα βαθμολογικά από ένα ματς που είχαμε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Ο αντίπαλος έφτασε στη περιοχή μας μόλις μια φορά και αυτή στο δεύτερο λεπτό όπου και δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε την πρωτοβουλία και επιβάλαμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού και από αυτό προήλθαν πολλές στιγμές που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε και αυτό μας στέρησε το όποιο βαθμολογικό όφελος.

Δεν έχω παράπονο από την παρουσία μας και την προσπάθεια των παιδιών μέχρι το και τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς η εξέλιξη ενός ματς δεν καθορίζεται απόλυτα από την δική σου παρουσία. Όμως δεν έχουμε χρόνο να μιλάμε για αυτά και συνεχίζουμε μέρα με τη μέρα να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και τα παιδιά εργάζονται καθημερινά και με πίστη σε αυτό που κάνουν και για μας αυτό είναι το σημαντικότερο.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟ Βάρδας είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα με στοιχεία πρωταθλητισμού. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού που για μας έχει σημαντική βαθμολογική σημασία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος