FOLLOW US: facebook twitter

Ο Α. Διγκόζης στην “Πρωινή” : «Να πατήσουμε στη 2η θέση»

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, που βρίσκεται από χθες στον Πύργο, μίλησε στην «Πρωινή» για τον στόχο της ομάδας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, Άγγελος Διγκόζης, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στον Πύργο, συναντήθηκε με τους ερυθρόλευκους  παράγοντες, με τους οποίος συζήτησε διεξοδικά τα θέματα της ομάδας και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές. Ο 44χρονος προπονητής από την Πέλλα, φιλόδοξος και με προοπτικές, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το νέο προπονητικό κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του και τόνισε πως στόχος του Πανηλειακού είναι η 2η θέση και τα μπαράζ ανόδου.

«Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι του Πανηλειακού, μου εξήγησαν αυτό που έχουν στο  μυαλό τους για την ομάδα και με ικανοποίησε», δήλωσε αρχικά για την απόφασή του να αποδεχτεί την ερυθρόλευκη πρόταση. Τον ρωτήσαμε ποιος είναι ο στόχος που ετέθη και ο Άγγελος Διγκόζης απάντησε πως είναι η 2η θέση: «Καταρχάς πρέπει να δω την ομάδα, να αξιολογήσω τους ποδοσφαιριστές. Και επειδή είμαστε στον Πανηλειακό, γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και οι άνθρωποι της Διοίκησης γνωρίζουν φυσικά σε ποια ομάδα είναι, νομίζω ότι στόχος είναι να μπορέσουμε να πατήσουμε στη 2η θέση, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Διότι όπως προείπα πρέπει να αξιολογήσω πρώτα το ρόστερ, να δω κάποια πράγματα και μετά από 2-3 εβδομάδες θα μπορώ να πω με σιγουριά κάποια πράγματα».

«Προσπάθεια απ’ όλους…»

Όσο για το τι έχει μάθει για τον φετινό Πανηλειακό, ο Άγγελος Διγκόζης μας είπε: «Από πέρυσι το καλοκαίρι η ομάδα έκανε μια καινούρια προσπάθεια, έφυγαν αρκετοί παίκτες και ήρθαν κάποιοι άλλοι. Υπάρχουν κάποια όχι καλά αποτελέσματα, με τελευταίο αυτό της Κυριακής. Πρέπει να δω την ομάδα, έχω στα χέρια μου 2-3 dvd από προηγούμενα παιχνίδια, και να πω στους ανθρώπους της Διοίκησης τη δική μου γνώμη. Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από όλους μας, ούτως ώστε η ομάδα να προσπαθήσει να πλησιάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, διότι έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία».

«Να κυριαρχεί η ομάδα στο γήπεδο»

Τέλος, τον ρωτήσαμε ποια είναι η προπονητική του φιλοσοφία και τι να περιμένει ο κόσμος από τον Πανηλειακό από δω και πέρα: «Αν ήμουν από την αρχή της σεζόν στην ομάδα, θα σου απαντούσα πολύ εύκολα. Η φιλοσοφία μου σαν προπονητής είναι να κυριαρχεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω αρκετά πράγματα για την ομάδα, πρέπει όμως να δω και με τα μάτια μου ολόκληρα παιχνίδια και μέσα από τις προπονήσεις  και σε 2-3 εβδομάδες να μπορέσω να πω ότι  μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι ή να προσπαθήσουμε αυτό ή το άλλο…».

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, την Κυριακή δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με τον δυνατό Διαγόρα Ρόδου και με τον  Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο θα κυνηγήσει την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα τον φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία (αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση με 8 βαθμούς) και θα αποτελέσει αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος