FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Αν λύσουμε τα προβλήματα, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Ημερομηνία: 28-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ερυθρόλευκος τεχνικός χαρακτηρίζει καλό το αποτέλεσμα με το Τσιλιβή και θεωρεί πως ο Πανηλειακός μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός παρουσίασε καλό πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το Τσιλιβή, εντούτοις ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την 8η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή. Ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, μιλώντας χθες στην «Πρωινή», έκανε λόγο για ένα καλό αποτέλεσμα, υπό το πρίσμα των πολλών και σημαντικών απουσιών.

Ο 46χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν το ματς είχαμε δύο θέματα να λύσουμε: το ένα ήταν ο καλός αντίπαλος κυρίως επιθετικά και το άλλο οι πολλές απουσίες μας. Εφόσον έλειπαν 4-5 παίκτες που θεωρούνται βασικοί, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως το Τσιλιβή. Θα μπορούσαμε όμως με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε να κερδίσουμε, αλλά θα μπορούσαμε και να χάσουμε, καθώς και ο αντίπαλος είχε φάσεις για γκολ. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, σίγουρα θέλαμε τη νίκη, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, φροντίζεις να μη χάσεις», τόνισε ο Σπύρος Αντωνόπουλος.

«Δύσκολη υπόθεση…»

Στην ερώτησή μας, αν η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο καθώς είναι απαραίτητη η ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, για να επέλθει η παραμονή, ο ερυθρόλευκος τεχνικός είπε: «Θεωρώ πως αν λυθούν τα προβλήματα που έχουμε και είμαστε πλήρεις, θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Ήταν και είναι δύσκολη υπόθεση η παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Δεν λύθηκαν τα προβλήματά μας μονομιάς, κοιτάμε να λύσουμε τα θέματα που παρουσιάζονται και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό».

Τρεις απουσίες στα Βραχνέικα-Ερωτηματικό ο Φερνάντεζ

Επόμενος αντίπαλος για τον Πανηλειακό, ο Διαγόρας στα Βραχνέικα. Ένα δύσκολο ματς σε μια ιδιαίτερη έδρα (συνθετικός χλοοτάπητας), όπου οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν παρά να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό τον αγώνα δεν υπολογίζονται οι Μπουρνέλης, Κύτταρης που συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και ο Πρέντι που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Στον αντίποδα, στη διάθεση του τεχνικού τιμ θα είναι οι Δ. Τσίγκρηλας, Ντίαζ που εξέτισαν την ποινή τους.

Όσο για τον Φερνάντεζ, ο Πανηλειακός περιμένει την απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ για το αν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί καθώς είχε παίξει στις αρχές της σεζόν κάποια ματς σε επαγγελματική ομάδα της Βραζιλίας και ο Πανηλειακός είναι η τρίτη φετινή ομάδα που αγωνίζεται (επιτρέπονται μέχρι δύο). Η διαφορετική ήπειρος αλλά και η διαφορά της κατηγορίας (επαγγελματική-ερασιτεχνική) ίσως δώσουν το δικαίωμα στον Φερνάντεζ να συνεχίζει να παίζει και στην τρίτη φετινή ομάδα του, τον Πανηλειακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος