FOLLOW US: facebook twitter

Σπ.  Αντωνόπουλος: «Πλέον διεκδικούμε το καλύτερο»

Ημερομηνία: 13-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό, την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών πήρε το ντέρμπι με τον Πανηλειακό στο Στάδιο Πύργου και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α΄ Κατηγορίας, ένα βαθμό μπροστά από την Θύελλα. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, είχε εννιά τελικές προσπάθειες στο ματς, πέτυχε τρία γκολ, δύο με τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, Πάρη Κωνσταντόπουλο κι ένα υπέροχο σε εκτέλεση με τον Βαγγέλη Διονυσόπουλο, ενώ δεν απειλήθηκε στα μετόπισθεν, εκεί όπου δεσπόζει ο σπουδαίος Θοδωρής Μπέριος, έχοντας δίπλα του τον πολύπειρο Γιάννη Κολόκα. Ο τεχνικός του Α.Ο.Ξ., Σπύρος Αντωνόπουλος, που έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο, σε δήλωσή του για το ματς συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ανέφερε για το ματς: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν από ήττα και περιμέναμε ότι θα βγάλει πάθος στο γήπεδο. Ο Πανηλειακός είναι από φύση του ένας δύσκολος και σημαντικός αντίπαλος σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται και αυτό μεγαλώνει την νίκη μας. Δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στο γήπεδο και κάναμε πολλά λάθη χωρίς πίεση, σταδιακά συγκεντρωθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, βρήκαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη. Μπράβο στους παίκτες και των δύο ομάδων για την γενικότερη συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο δείχνοντας έτσι σε όλους πως το ποδόσφαιρο πρωτίστως είναι παιχνίδι! Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας. Αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές της δουλειάς μας και τους ευχαριστούμε για την σοβαρότητα και την αγωνιστικότητα που δείχνουν κάθε μέρα. Τίποτε δεν έχει έρθει από μόνο του και η εικόνα μας είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς μιας ομάδας ανθρώπων: των παικτών, των δύο εξαιρετικών συνεργατών μου του Νίκου Αντωνόπουλου και του Γιάννη Καπετανάκη, αλλά και της διοίκησης που στηρίζει την προσπάθεια δίνοντάς μας την ηρεμία που χρειαζόμαστε. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι, αλλά και να βελτιώνει την εικόνα της. Μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματική ομάδα και σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς και αυτό είναι προσωπική ευθύνη και όχι των συνεργατών μου, αφού επιλέχτηκε ένας δύσκολος δρόμος με τα καλά του αλλά και τα κακά του που είναι οι τραυματισμοί»

Όσο για την συνέχεια, είπε: «Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που είναι στις 4-5 πρώτες θέσεις είναι ελάχιστες και το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Πιθανόν σε κάποιο βαθμό θα αλλάξουν οι ισορροπίες στη μεταγραφική περίοδο και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Όπως και να έχει είμαστε μέσα στον βασικό μας στόχο που ήταν η τετράδα και πλέον διεκδικούμε το καλύτερο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia