FOLLOW US: facebook twitter

Σπ. Αντωνόπουλος: «Μπράβο στους παίκτες για το πάθος και την πίστη για τη νίκη»

Ημερομηνία: 06-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέρασε από το Σκουροχώρι και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας εκμεταλλευόμενος την «γκέλα» της Θύελλας στη Γαστούνη και ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, σε δήλωσή του για το παιχνίδι απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το πάθος και την πίστη που δείχνουν για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και τόνισε πως παρότι η ομάδα δεν φτιάχτηκε με αυτοσκοπό το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να παραμείνει μέχρι το τέλος στις πρώτες θέσεις.

Η δήλωση του έμπειρου προπονητή έχει ως εξής:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα με κακό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια ομάδα με μαχητικότητα και δυναμισμό στο παιχνίδι της. Στο πρώτο μέρος δώσαμε περισσότερο από ότι συνηθίζουμε ως ομάδα την μπάλα στον αντίπαλο ώστε να βρούμε χώρο στην αντίπαλη περιοχή και μέσα από αυτό δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις ανεβάσαμε την πίεση στη περιοχή του αντιπάλου και παρότι δημιουργήσαμε λιγότερες φάσεις καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι σημαντικό να πετυχαίνεις γρήγορο γκολ σε τέτοια παιχνίδια και εμείς δεν το καταφέραμε. Παρά ταύτα είμαστε μια ομάδα που έχει την υπομονή στην ψυχολογία της και αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και όλες είναι ικανές για τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Προσπαθούμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι με όλη μας τη δύναμη αφού για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που σε κάθε παιχνίδι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με πάθος και πίστη για τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά. Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς, είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε για σταδιακό πρωταθλητισμό και όχι με αυτοσκοπό το πρωτάθλημα, μας κάνει χαρούμενους που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε αυτές μέχρι το τέλος. Μας περιμένει ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς με μία ομάδα που έδειξε ότι είναι ικανή να παίρνει αποτελέσματα και από σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος