FOLLOW US: facebook twitter

«Σώζεται» το Κολυμβητήριο, αναμονή για την 28η Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:

-Τι αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πύργου για τα δύο έργα

Με ανακούφιση υποδέχθηκαν στον δήμο Πύργου την απόφαση του προσωρινού αναδόχου «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕ» στο έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου να υποβάλει την αίτηση εξάμηνης παράτασης της προσφορά του για έξι μήνες, με ταυτόχρονη παράταση της εγγυητικής επιστολής, έως ότου ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να υπογραφεί η σύμβαση του έργου.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πύργου αποδέχθηκε την παράταση ισχύος της οικονομικής προσφοράς του αναδόχου μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2023 και ενέκρινε τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου, συνολικής δαπάνης 785.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Γιάννης Αργυρόπουλος, η αποδοχή της παράτασης της οικονομικής προσφοράς του αναδόχου ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η διαγωνιστική διαδικασία, δεδομένου ότι απαιτείται η ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου του έργου, η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης οψιγενών μεταβολών και η ειδική πρόσκληση για την υπογραφή της σύμβασης με την κατάθεση εγγυητικής επιστολής.

Όσον αφορά την ανάπλαση της 28ης Οκτωβρίου, η Οικονομική Επιτροπή ζήτησε από τον προσωρινό ανάδοχο «Κ/ΞΙΑ ALMOTEK I.K.E. ΠΑΤΣΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ»την παράταση της προσφοράς του έως τις 30 Ιουνίου του 2023, με ταυτόχρονη παράταση του χρόνου ισχύος της εγγύησης συμμετοχής για να ολοκληρωθούν η διαγωνιστική διαδικασία και ο προσυμβατικός έλεγχος για τη σύναψη της σύμβασης. Η απάντηση αναμένεται εντός δεκαημέρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος