FOLLOW US: facebook twitter

Σωματείο «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας»: Συνάντηση του ΔΣ με τον δήμαρχο Ήλιδας

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:
  • Στόχος η διοργάνωση συνεδρίου για τον Μήτσο Αλεξανδρόπουλο και άλλους Αμαλιαδίτες λογοτέχνες

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ήλιδας κ Χρήστο Χριστοδουλόπουλο θα έχει σήμερα στο γραφείο του, το Δ.Σ του Σωματείου «ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ» προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του Σωματείου για την υλοποίηση συνεδρίου για τον Αμαλιαδίτη λογοτέχνη Μήτσο Αλεξανδρόπουλο και το έργο του, όπως και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες θέλουν να τιμήσουν ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. 

Σε ενημέρωσή του το Σωματείο προς τα μέλη σε δημόσια ανάρτηση για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής:

«Στις 28/11/2023 το σωματείο «Π.Β.Α» ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έντυπα την απόφασή του αυτή τη χρονιά να τιμήσει συνδημότες μας με εκδηλώσεις, και τον συνδημότη Μήτσο Αλεξανδρόπουλο με ένα συνέδριο.

Η πρόταση επαναδιατυπώθηκε στις 07-02-2024 (κοπή πίτας), είχε την αποδοχή των παρισταμένων, ανάμεσά τους εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας, αλλά και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου,κ. Χρίστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δήλωσε δημόσια τη διάθεσή του για συνεργασία και πρότεινε άμεση συνάντηση προς τούτο, χωρίς, όμως, να έχει πραγματοποιηθεί αυτή μέχρι σήμερα.

Επειδή το Δ.Σ πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις διαθέσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο προγραμματιζόμενο Συνέδριο, επειδή η πρότασή του Δ.Σ για συνέδριο απόβλέπει στην τιμή και την μνήμη και επειδή το Δ.Σ είναι υπεύθυνο αιρετό όργανο με δημόσια λογοδοσία , εκλεγμένο με καθαρές διαδικασίες και από υπεύθυνα μέλη του σωματείου και όχι ευκαιριακή ομαδούλα, που λειτουργεί ανάλογα με τις περιστάσεις και κριτήριο την προβολή μέσα από την αντιπαράθεση και την υπονόμευση, επιδιώξαμε συνάντηση με τον Δήμο και τελικά ορίστηκε για την Τρίτη 20-02-2024 στο Γραφείο του Δημάρχου στο Συνεδριακό Κέντρο, ώρα 19.00.

Εκφράζουμε την επιθυμία να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο μέσα από μια διαδικασία ισότιμης συνεργασίας με το Δήμο”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot