FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Αξίζαμε τη νίκη στον Εύοσμο»

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κοροίβου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αίαντα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος έστω και στο έξτρα πεντάλεπτο νίκησε το Σάββατο στον Εύοσμο τον Αίαντα, επέστρεψε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θα δώσει μάχη για να μείνει εκεί και να διεκδικήσει στη συνέχεια μέσω των πλέι-οφ την συμμετοχή του στο Final-4 της διοργάνωσης. Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε αλλά αυτή τη φορά χαμογέλασε ο Κόροιβος. Είχαν προηγηθεί στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς ισάριθμες ήττες στο καλάθι ή στον πόντο με Αμύντα, με Μίλωνα και με Χαρ. Τρικούπη και έπρεπε να σπάσει αυτή η «κακοδαιμονία» για να αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας στα ματς μακριά από την Ήλιδα. Αυτό έγινε στον Εύοσμο και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο ενάμισι λεπτό της κανονικής διάρκειας και επικράτηση στην παράταση.

Ο προπονητής του Κοροίβου, Δημήτρης Λιόγας, αμέσως μετά το παιχνίδι ανέφερε πως αυτό είναι το μπάσκετ, σε πολλά ματς το παιχνίδι  κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να βάλεις ένα καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, για να κερδίσεις το ματς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια και στον Αίαντα, γιατί και ο Αίαντας είχε την ευκαιρία του. Ο Κόροιβος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχει παίξει το παιχνίδι στην τελευταία επίθεση, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το κυνηγάμε μέχρι το τέλος. Σήμερα ήμασταν πιστεύω ικανοί, διότι είναι πολύ καλός προπονητής ο Coach Μπούτσκος, και αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο Κόροιβος έχει πλέον μπροστά του ένα δύσκολο όσο και κομβικό παιχνίδι με την Μύκονο το ερχόμενο Σάββατο στην Ήλιδα. Κομβικό διότι ισοβαθμεί με τη νησιωτική ομάδα στο 13-9 και με νίκη την αφήνει πίσω της και θα παραμείνει στην πρώτη τετράδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος