FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ σε Σκιάθο και Πύργο από την αυτοκτονία 55χρονου επιχειρηματία

Ημερομηνία: 18-08-2022 | Συντάκτης:

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Σκιάθο αλλά και στην Ηλεία, η είδηση, ότι 55χρονος επιχειρηματίας, η σύζυγος του οποίου είναι κόρη πρώην αιρετού από τον Πύργο, αυτοκτόνησε…

Τον άντρα βρήκαν απαγχονισμένο οι κόρες του μέσα στο σπίτι τους, ενώ ο ίδιος άφησε και σημείωμα και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.gr, τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο Θ.Π., που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.
Σημειώνεται ότι τον βρήκανε απαγχονισμένο τα παιδιά του στη νέα βίλα τους βραχυχρόνιας μίσθωσης, στην Σκιάθο, στην Αγία Ελένη. Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ο Θ. Π. ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Φίλοι και γνωστοί του, κάνουν λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν πολλά στην τοπική κοινωνία.
Η συντακτική ομάδα της “Πρωινής” εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος