FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τελευταία προσθήκη ο Μάρκου-Κοσμοσυρροή στον Πλούταρχο

Ημερομηνία: 18-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Βασίλης Μάρκου θα είναι η τελευταία προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΒ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ηλείας. Ο 25χρονος αμυντικός με καταγωγή από το Βαρθολομιό έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΒ και επιστρέφει στους «ταύρους» ύστερα από ένα χρόνο καθώς είχε παίξει τη σεζόν 2020-2021, στην Γ΄ Εθνική. Ο Μάρκου έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού κι έχει αγωνιστεί επίσης σε Πιερικό, Απόλλωνα Λάρισας (αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική), Αχιλλέα Φαρσάλων, Αετό Μακρυχωρίου και Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Α.Ο. Μυκόνου της Γ΄ Εθνικής. Ο Μάρκου πέρα από στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας και ως εκ τούτου μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν. Αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό, ο ΠΑΟΒ δεν θα προβεί σε άλλη προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή και αν χρειαστεί θα ενισχυθεί τον Γενάρη.
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου συνεχίζεται κανονικά και το προσεχές Σάββατο στις 6μ.μ., ο ΠΑΟΒ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ηλειακό στο γήπεδο των Λεχαινών. Εξάλλου, χθες η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, ως Κυπελλούχος Ηλείας, και αύριο Παρασκευή θα είναι στην κλήρωση της Α΄ Φάσης.

Πολύς κόσμος στον Πλούταρχο

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Εντυπωσιακή ήταν η μουσική εκδήλωση με τον Πλούταρχο, που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΟΒ. Πολύς κόσμος (περίπου 2.000 άτομα) έδωσε το «παρών», διασκέδασε πολύ και παράλληλα στήριξε τον σύλλογο οικονομικά ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων και τον υψηλό στόχο που έχει θέσει ο ΠΑΟΒ (επάνοδος στη Γ΄ Εθνική) στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας. Την εκδήλωση, η οποία ήταν απολύτως άρτια οργανωμένη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΒ, άνοιξε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επί πολλά χρόνια διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟ Βάρδας, Γιάννης Λέντζας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΒ θα επιστρέψει σύντομα στην Γ΄ Εθνική.

Περίπου 2.000 άτομα παραβρέθηκαν στη συναυλία του Πλούταρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος