FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ: Εν ψυχρώ φόνος επιχειρηματία στον Πύργο!

Ημερομηνία: 09-02-2022 | Συντάκτης:

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται επιχειρηματίας από τον Πύργο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πυροβολήθηκε από άγνωστο άνδρα έξω από την επιχείρησή του στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου.

Νεότερη ενημέρωση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από τη δολοφονία 67χρονου επιχειρηματία λίγο μετά τις 11:40 το πρωί έξω από την επιχείρησή του στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου. Για τη δολοφονία του έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 88χρονος, ο οποίος –με βάση τους ισχυρισμούς αυτήκοου μάρτυρα του συμβαντος- μετέβη στην επιχείρηση του θύματος και έπειτα από λογομαχία πιθανότατα για κτηματικές διαφορές, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 67χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν τον 88χρονο έξω από το σπίτι του, ενώ στο σημείο του φόνου είναι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντη Ηλείας, Παν. Μάνδαλο, και συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες. Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος