FOLLOW US: facebook twitter

Σκόρπισε χαρά το «Κερνάμε αγάπη» στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 30-12-2023 | Συντάκτης:

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

Από μικρούς και μεγάλους, πολλές Χριστουγεννιάτικες δράσεις, αρώματα και γλυκές γεύσεις, πλημμύρισε την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ, η πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, όπου για τρεις συνεχόμενες μέρες, πραγματοποιείται η μεγάλη γιορτή «Κερνάμε αγάπη» που διοργανώνει ο Νίκος Τσαγρής «Παραδοσιακή ταβέρνα ο Νίκος” και υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας.

Τα σπιτάκια του Άι-Βασίλη που στήθηκαν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου φιλοξενώντας τις δράσεις του «Κερνάμε αγάπη», ήταν χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, του προέδρου Φώτη Νικολόπουλου και των μελών του Δ.Σ και τοποθετήθηκαν με την βοήθεια του Χρήστου Χάσα.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός μελομακάρονου, κουραμπιέ και τσουρεκιού με μέλη επιτροπής της λέσχης αρχιμαγείρων Πελοποννήσου, μάγειρες και ζαχαροπλάστες της περιοχής. Στην συνέχεια τα παιδιά άφησαν τις ζωγραφιές και τις ευχές τους στον Άι- Βασίλη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Επίσης προσφέρθηκε ζεστό τσάι και γλυκά κεράσματα σε όλους, ενώ υπήρχαν πολλές δράσεις για παιδιά. Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε και ο νέος δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όπως και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φώτης Νικολόπουλος.

Χθες το βράδυ δόθηκε η συνέχεια, όπου οι διοργανωτές κέρασαν μικρούς και μεγάλους λουκουμάδες αλλά και ζυμαρικά ενώ το «Κερνάμε αγάπη» ολοκληρώνει σήμερα τις δράσεις του με την παρέλαση και τον Κόκκινο χορό του Άι- Βασίλη που θα προσφέρει και δώρα στα παιδιά, ενώ όλοι θα κεραστούν Βασιλόπιτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος