FOLLOW US: facebook twitter

Σκέψεις για διανομή του Αγίου Φωτός κατ’ οίκον στο Δήμο Πύργου!

Ημερομηνία: 09-04-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”107847″ img_size=”full”][vc_column_text]Τη σκέψη, να διανεμηθεί από το Δήμο Πύργου, το Άγιο Φως, το βράδυ της Αναστάσεως, στις πόρτες των δημοτών, εξέφρασε χθες ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος τονίζοντας ότι ήδη  βρίσκεται σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου που σχεδιάζει κάτι αντίστοιχο. Όπως είπε, αναζητούν τον τρόπο που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τη διανομή δεδομένου ότι ο Δήμος Πύργου έχει 50.000 κατοίκους και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων. «Θα δούμε πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικό για την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων να πάρουν στα σπίτια τους το Άγιο Φως».

Παράλληλα, μίλησε και για τον κορονοϊό υποστηρίζοντας πως «πρώτοι χτυπήσαμε το φαινόμενο με τους ανθρώπους που ήταν ύποπτα κρούσματα και μάλιστα κατηγορηθήκαμε που πήγαμε στον Εισαγγελέα. Ήμασταν όμως πρωτοπόροι στην διαχείριση του σοβαρό θέματος με αυστηρότητα και τήρηση των μέτρων…».

Μάλιστα είπε, ότι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε κρούσματα στην πόλη και τη γύρω περιοχή, και ο Πύργος είναι καθαρός. «Εάν υπάρχουν ασυμπτωματικά κρούσματα δε μπορούμε όμως να το γνωρίζουμε καθώς δεν γίνονται μαζικά τεστ παρά μόνο σε όσους πάνε στο νοσοκομείο…».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot