FOLLOW US: facebook twitter

Και λαμπάδα… delivery για τα βαφτιστήρια!

Ημερομηνία: 09-04-2020 | Συντάκτης:
Στα χρόνια του κορονοϊού όλα φτάνουν στην πόρτα μας χωρίς να το κουνήσουμε ρούπι!

Η επέλαση του κορονοϊού είναι γεγονός ότι  άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μας και τις συνήθειές μας φωλιάζοντας το φόβο στην ψυχή μας και βέβαια προτεραιότητα μας είναι να κρατηθούμε όλοι όρθιοι και ζωντανοί κι όταν ξαναμετρηθούμε να είμαστε όλο εδώ και να μην λείπει κανείς. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις παράπλευρες απώλειες και το μεγάλο πλήγμα που έχει επέλθει στην οικονομία και θα φανεί σύντονα στην τσέπη του καθενός από μας. Η εικόνα που επικρατεί στην αγορά είναι αποκαρδιωτική, ο Πύργος μοιάζει με πόλη φάντασμα και για τις  βιτρίνες των καταστημάτων που άλλες εποχές τέτοιες Πασχαλινές μέρες ήταν  ανάλογα στολισμένες, φαίνεται να έχει σταματήσει ο χρόνος καταμεσής του  Μάρτη που έκλεισε όλη η αγορά λόγω κορονοϊού.  Έτσι, μόνο ως αστείο πλέον φαντάζει βιτρίνα στολισμένη με Πασχαλινές λαμπάδες  και λαμπριάτικο διάκοσμο και εννοείται ότι μέσα στις… παράπλευρες απώλειες είναι και τα… βαφτιστήρια που περιμένουν τον νονό να πράξει τα δέοντα τηρώντας το έθιμο.  Λαμπάδα και τσουρέκι οπωσδήποτε και κανένα Πασχαλινό παιχνίδι, γιορτινό  ρουχαλάκι ή παπούτσια καλόδεχτα, για να τα φορέσει πρώτη φορά  στην Ανάσταση!

Μπορεί λοιπόν Ανάσταση να μην πάμε φέτος όπως οι συνθήκες επιβάλλουν και τα βαφτιστήρια να κάνουν τον καημό τους, όμως πολλά καταστήματα έχουν φροντίσει  μέσα από τα e-shop τους ακόμα κι έτσι, να πάρουν τη λαμπάδα τους… delivery! Ας είναι καλά το διαδίκτυο , η μεγάλη μας παρηγοριά στα χρόνια του κορονοϊού που πλέον ότι επιθυμείς μπορείς να το παραλάβεις στο σπίτι χωρίς να κουνήσεις ρούπι από τον καναπέ! Λεφτά να έχεις, όσο έχεις, γιατί στην πορεία τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ανθηρά.

Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί πλέον από διαφημίσεις  με Πασχαλινές λαμπάδες, παιδικά ρούχα και παπούτσια, παραγγέλνει η νονά και φτάνουν  σε συσκευασία στην πόρτα της βαφτιστήρας και του βαφτισιμιού και χαρά μεγάλη ο μικρός παραλήπτης!  Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας ξενίζει, το delivey μπήκε στη ζωή μας για τα καλά και έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη με τον εγκλεισμό, οπότε η αγορά ανταποκρίνεται και προσαρμόζεται βεβαίως στις υπάρχουσες συνθήκες για να κινηθεί και το χρήμα.

Και πέρα από τις Πασχαλινές λαμπάδες που μπορείτε να παραγγείλετε για τα βαφτιστήρια είτε με τους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών: νεράιδες, πριγκίπισσες, super ήρωες, ή πιο απλές, χειροποίητες και διαφορετικά διακοσμημένες,  υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα Πασχαλινών ειδών για να στολίσουμε το σπίτι μας, έτσι για να καταλάβουμε όπως λέγανε και οι παλιοί, ότι είναι Λαμπρή! Εδώ θα φτάσει ο οβελίας delivery στην πόρτα μας, για τις λαμπάδες θα συζητάμε τώρα που είναι και το πιο απλό;

Λοιπόν νονές, αναζητήστε τις λαμπάδες σας στο διαδίκτυο, υπάρχουν και αρκετά τοπικά καταστήματα που διαθέτουν e-shop και μπορείτε να κάνετε τις Πασχαλινές σας αγορές, τουλάχιστον να μην απογοητευτούν τα βαφτιστήρια! Έτσι κι αλλιώς, Ανάσταση μπροστά στην τηλεόραση στο διαπασών θα κάνουμε, ενώ κάποιοι δήμοι θα φροντίσουν μαθαίνουμε να πάρουμε ακόμα  και το Άγιο Φως στην πόρτα μας!! Στην εποχή του delivery όλα μπορούν να συμβούν, βιώνουμε  μέρες… επιστημονικής φαντασίας, να είμαστε καλά, να ζήσουμε να τις θυμόμαστε στο μέλλον!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος