FOLLOW US: facebook twitter

Silver alert για τον Θύμιο Μπουγά-Αγνοείται η τύχη του εδώ και μέρες

Ημερομηνία: 13-05-2022 | Συντάκτης:

Σοβαρές κοινωνικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 39χρονου Ευθύμιου Μπουγά από τον Πύργο, που απασχολεί την κοινή γνώμη της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς χθες εκδόθηκε σήμα silver alert από τη Γραμμή Ζωής.

«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τον Πύργο. Ο Ευθύμιος Μπουγάς, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Φοράει χειρουργική μάσκα και μιλάει με μηχανική υποστήριξη. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065» αναφέρει το σήμα.

Η ιστορία του 39χρονου Θύμιου Μπουγά έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες όταν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έπεσε θύμα εκφοβισμού και παρενόχλησης από νεαρά άτομα που κατέγραψαν σε βίντεο τις αντιδράσεις του και στη συνέχεια φέρονται να το ανάρτησαν στα social media παρουσιάζοντάς τον ως επικίνδυνο άτομο που κυνηγά πολίτες με τσεκούρι και πριόνι.

Έκτοτε αγνοείται η τύχη του, καθότι κανένας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει, και εικάζεται πως έχει εξαφανιστεί οικειοθελώς επειδή έχει τρομάξει από την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος