FOLLOW US: facebook twitter

«Σήκωναν» τα παγκάρια των Ι. Ναών: Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές σε Ι. Ναούς της Ηλείας – Δύο νεαροί οι δράστες

Ημερομηνία: 10-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86286″ img_size=”full”][vc_column_text]Μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εξιχνιάστηκαν, 14 κλοπές σε Ιερούς Ναούς της Ηλείας. Οι δράστες, διερρήγνυαν τις εκκλησίες δρώντας κυρίως τη νύχτα και παραβιάζοντας τα παγκάρια αφαιρούσαν χρήματα από το εσωτερικό τους.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από τις παράνομες πράξεις τους ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ενώ ήταν επιπλέον αρκετές και οι φθορές που προκάλεσαν στις εκκλησίες.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 21 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με την συνδρομή των αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας προέκυψε ότι, οι δύο δράστες από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάϊο του έτους 2018, είχαν διαπράξει συνολικά δεκατέσσερις κλοπές σε Ιερούς Ναούς και κοιμητήρια των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot