FOLLOW US: facebook twitter

Σεμινάρια Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Ημερομηνία: 03-03-2023 | Συντάκτης:

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στον Συνεργατικό Κόμβο της Π.Ε. Ηλείας

  • Ανοιχτά στο κοινό για νεοφυείς και υφισταμένες επιχειρήσεις, φοιτητές και επαγγελματίες

Με τη διοργάνωση δυο νέων σεμιναρίων για τον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό και το ψηφιακό μάρκετινγκ, συνεχίζονται, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στον Συνεργατικό Κόμβο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, οι δράσεις του έργου «CreativeHubs»που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας καιτην εταιρεία LivingProspects.

Το 13ο κατά σειρά σεμινάριο του έργου, με θέμα «Στρατηγικός επιχειρηματικός σχεδιασμός –BusinessPlan. Επενδυτικό & Αναπτυξιακό, εργαλείο Επιχειρηματικότητας», θα ξεκινήσει στις 12:15 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 14:30, ενώ το 14ο θα έχει θέμα «Ψηφιακό Μάρκετινγκ – DigitalMarketing» και θα διεξαχθεί από τις 17:15 έως τις 19:30 της ίδιας ημέρας. Τα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στον Συνεργατικό Χώρο-Κόμβο CreativeHubs, στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας, είναι ανοιχτά στο κοινό και μπορούν να τα παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εκπρόσωποι νεοφυών και υφιστάμενων επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές, ανέργοι αλλά και όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το επιχειρείν και να αξιοποιήσουν τις παροχές, τα εργαλεία και εφόδια του Συνεργατικού Κόμβου, εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας, ώστε να αναπτυχθούν και να μπορέσουν να λειτουργήσουν αυτόνομα σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.

Οι εργασίες θα ανοίξουν με χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο. Ο ομιλητής, Οικονομολόγος Msc Σπύρος Βασιλειάδης – εκπρόσωπος της εταιρείας LivingProspects, στην εισήγησή του για τον Στρατηγικό Επιχειρηματικό Σχεδιασμό θα αναφερθεί στους σκοπούς εκπόνησης Επιχειρηματικού Σχεδίου, πού και πως αυτό χρησιμοποιείται, καθώς και στην βιωσιμότητά του, ενώ θα κλείσει με παρουσίαση του BusinessModelCanvas. Στο απογευματινό σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ θα αναπτύξει τις ενότητες: α)Αναγνωσιμότητα Επωνυμίας / SEM / SEO / VideoMarketing, β) Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης / CPC / Κόστος AνάKλικ, γ)Affiliate / Automation / Email / mobile / Marketing και δ) Funnel /Inbound / Influencer / Growth / Marketing.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος