FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.-Γαλήνη 70-79: Ελπίζει σε μια συγχώνευση!

Ημερομηνία: 21-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα της Ανδραβίδας έχασε από τη Γαλήνη, η οποία πήρε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Το Σ.Ε.Φ.Α. ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής από τη Γαλήνη στο «Αέθλειον» με 70-79 και η σειρά των τελικών της Α2 ΕΣΚΑΗ ολοκληρώθηκε με 1-3 νίκες για την πατρινή ομάδα, η οποία πήρε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Ανδραβίδας, τερμάτισε 3η και θα περιμένει τυχόν συγχώνευση ομάδων στην Α1 για να πάρει και αυτή την άνοδο. Ένα σενάριο αρκετά πιθανό, καθώς τη νέα σεζόν στην Α1 θα υπάρχουν οι δύο ομάδες του Εσπέρου (Έσπερος Α.Ο.Π.Α. και Νέοι Εσπέρου) και δύο ομάδες από το Αίγιο (Κεραυνός και Ήφαιστος/Αχιλλέας).

Πάντως, οι κιτρινόμαυροι του Σάκη Κουκουζέλη έκαναν υπερπροσπάθεια φέτος έχοντας μικρό ρόστερ αλλά και τραυματισμούς, όπως αυτός του Θοδωρή Μάρκου (ρήξη χιαστών), ενώ τους πρώτους μήνες της σεζόν έλειπε και ο Τατάνης λόγω τραυματισμού. Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη για το Σ.Ε.Φ.Α., που με 7 έμπειρους παίκτες όλους κι όλους κατάφερε να πάρει την 3η θέση, με την οποία ελπίζει στην άνοδο.

Το παιχνίδι

Ο αγώνας στο «Αέθλειον»  κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μετά την α΄ περίοδο, το Σ.Ε.Φ.Α. κυνήγαγε στο σκορ τη Γαλήνη και στο ημίχρονο η πατρινή ομάδα ήταν μπροστά με 5 πόντους, 34-39. Στη γ΄ περίοδο, οι κιτρινόμαυροι πλησίασαν ακόμα περισσότερο, 56-57, με 9 πόντους του Τόγια και  8 του Τατάνη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με 7 σχεδόν διαδοχικούς πόντους του Φρούντα, η Γαλήνη άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ, έφτασε στο +8 στο 35΄ και στο τελευταίο τρίλεπτο με 8 πόντους από τον έμπειρο Κανταρτζόπουλο η διαφορά διατηρήθηκε σε ασφαλή επίπεδα για την πατρινή ομάδα, τη στιγμή που το Σ.Ε.Φ.Α. ξέμεινε από δυνάμεις. Τόγιας, Κορακιανίτης και Τατάνης ήταν οι πρώτοι σκόρερ από την ηλειακή ομάδα, με τον Τόγια να φτάνει τους 26 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 34-39, 56-57, 70-79.

Σ.Ε.Φ.Α.: Μασούρας 4, Κορακιανίτης 15 (1), Αναστόπουλος, Παλαιολόγος, Αρβανίτης, Τσιρώνης 5 (1), Καμίλης 2, Αγραπίδης, Τατάνης 14 (3), Κουρής 4, Τόγιας 26 (3).

Γαλήνη: Αδαμόπουλος, Ζάγγος, Μπαρδάκης, Μάγκος 13 (1), Κανταρτζόπουλος 21(3), Φρούντας 9, Τσιγάρας 4, Βαλκανάς, Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος 7 (1), Αναστασίου 20, Κωστόπουλος 5.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος