FOLLOW US: facebook twitter

Σε πρώτο πλάνο το δρυοδάσος της Φολόης στην χθεσινή πρεμιέρα του «Milky Way”

Ημερομηνία: 03-11-2023 | Συντάκτης:

Ξεκίνησε την προβολή της η νέα τηλεοπτική σειρά του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου που αναμένεται να σαρώσει

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Η πολυαναμενόμενη ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου με τον τίτλο Milky Way όπου μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε στο δρυσοδάσος της Φολόης, έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ στο MEGA σημειώνοντας μάλιστα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τα γυρίσματα στο δάσος της Φολόης είχαν γίνει τον Νοέμβριο του 2021, στις αρχές του 2022 και ολοκληρώθηκαν στην περιοχή μας το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Μάλιστα, στο τρέιλερ που όλες αυτές τις ημέρες διαφήμιζε το κανάλι, όπως και στο πρώτο χθεσινό επεισόδιο, προβλήθηκε σε πρώτο πλάνο το δάσος της Φολόης με την πρωταγωνίστρια να το διασχίζει με το ποδήλατό της.

Η νεανική αυτή σειρά αναμένεται να σαρώσει όπως έγινε και με το Maestro, ενώ παράλληλα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης και τουριστικής προβολής της περιοχής της Φολόης και της Ηλείας. Στα γυρίσματα της σειράς συνέβαλλε καθοριστικά με την εμπειρία του ο κ. Νίκος Σιακουλης που γνωρίζει όλα τα μυστικά του δρυοδάσους ξεναγώντας γκρουπ επισκεπτών στους καταρράκτες της Νεμούτας και την γύρω περιοχή.

Ο Βασίλης Κεκάτος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Milky Way» και μας προσκαλεί σε ένα σύμπαν με κινηματογραφική αισθητική, μοναδική ευαισθησία, σύγχρονους προβληματισμούς, σπαραχτικά αληθινούς ήρωες που ζουν μέσα μας και ανάμεσά μας.. “Ό,τι πιο κοντά έχει κάνει η Ελλάδα στο στιλ της σειράς Euphoria” είχε δηλώσει o ίδιος.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Μαρίας, η οποία λαχταρά να φύγει μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή της πόλη και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο». Με σύμμαχο τον συνομήλικό της Τζο, θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εκείνη. Μία περιπέτεια ανεξαρτησίας και ενηλικίωσης που θα μιλήσει στις καρδιές όλων.
Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος