FOLLOW US: facebook twitter

Σε κλίμα συναίνεσης και με ευρεία πλειοψηφία οι δημαιρεσίες στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:

Σε ήρεμο και συναινετικό κλίμα και με την πλειοψηφία γυναικών σε πρώτο πλάνο,  ολοκληρώθηκαν χθες το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Κρεστένων, οι δημαιρεσίες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Και τα τρία μέλη του νέου προεδρείου εξελέγησαν με ευρεία πλειοψηφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο είναι γυναικείου φύλου!

Το δημοτικό συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα έχει και σε αυτή τη θητεία γυναίκα πρόεδρο, καθώς μετά την κα Μωραΐτου-Ζαφειροπούλου, τη «σκυτάλη» παρέλαβε η κα Φωτεινή Αθανασοπούλου-Μάλλιου, η οποία προτάθηκε από την πλειοψηφία και εξελέγη με 23 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και τρία λευκά.

Από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας προτάθηκε η υποψηφιότητα του κ. Ξενοφώντα Σταυρόπουλου ως αντιπροέδρου, ο οποίος εξελέγη με 24 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά.

Με ευρεία αποδοχή εξελέγη γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, λαμβάνοντας 24 ψήφους  (2 λευκά), ολοκληρώνοντας τη σύνθεση του νέου προεδρείου.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν ο Γιώργος Τουρής, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Τάκης Δημητρουλόπουλος και ο Γιώργος Χατζόπουλος.Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Παναγιώτης Γριβάκης, η Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, ο Αθανάσιος Κωστόπουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι εκτός απροόπτου ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος.

Τακτικά μέλη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ο Κων/νος Καούκης, ο Ευάγγελος Αλεξόπουλος, ο Βασίλης Κοτρέτσος και ο Γεώργιος Κάκκας. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν η Δέσποινα Σκούφη-Μπουρνελά, ο Τάσος Καρνάρος, η Παναγιώτα Καφετζή και ο Γιάννης Τουρής.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστούν και οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος