FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αντώνης Πατρινός νέος πρόεδρος του Δ.Σ Ήλιδας

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Δημαιρεσίες στο δήμο Ήλιδας  και δήλωση Λυμπέρη ότι στην πρώτη συνεδρίαση θα συζητηθεί η Πατρών- Πύργου

Ο Αντώνης Πατρινός  δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε Αμαλιάδας από την παράταξη της πλειοψηφίας, θα είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Ο κ. Πατρινός προτάθηκε από τον δήμαρχο  Γιάννη Λυμπέρη και υπερψηφίστηκε από το σώμα. Λευκό ψήφισαν οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Άγγελος Κολόσακας και  Νίκος Λοχοβίτης.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και την ΔΕ Αμαλιάδας  ο οποίος προτάθηκε από τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και γραμματέας  η Γιάννα Σταυροπούλου που προέρχεται και αυτή από την παράταξη Λυμπέρη και την Δ.Ε Αμαλιάδας.

Σε ότι αφορά την σύνθεση των Επιτροπών ο κ. Γιάννης Λυμπέρης επισήμανε ότι θα αφήσει κενές τρεις θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν από τους αντιδημάρχους όταν αυτοί οριστούν. Τα τρία τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από την δημοτική αρχή θα είναι οι Νίκη Κοκκαλιάρη, Γιάννα Σταυροπούλου και Χρήστος Νικολόπουλος. Από την μείζονα μειοψηφία Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Μισέλ Αμπού Χάντμπα και Κώστας Ανανγωστόπουλος. Τακτικά μέλη στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής  εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι Χρήστος Παλυβός, Αντώνης Πατρινός και Ευγένιος Αστερής και από την μείζονα αντιπολίτευση οι Χαράλαμπος Ντανάσης, Διονύσης Τσαούσης και Κώστας Τσεριώνης, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε λευκό.

Τέλος να σημειώσουμε ότι κατά την έναρξη της διαδικασίας ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης δήλωσε ότι η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας που θα πραγματοποιηθεί θα έχει ως θέμα το δρόμο της Πατρών- Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος